Dere og diverse


Hej! Diverse bilder fra life lately. Verste hjemmeeksamen noensinne (jeg vet jeg sier det hver gang, men denne gangen gikk det faktisk så dårlig at jeg er redd jeg ikke består) i de beste omgivelsene noensinne. Tenk å få ligge i en hengekøye DAGEN lang, nede ved fjorden, i et vær jeg forbinder mest med et helt annet kontinent? Da jeg kom tilbake på jobb på fredag trodde de nesten ikke på at jeg hadde hatt eksamen, jeg var så brun, haha.

Siste intellektuelle prøvelse før sommeren er definitivt over og det er føkkings (skole)ferie. Feiret med å reise til vakre Bergen og en enda vakrere venninne for helgen, jeg elsker å komme hit! Huset, roen, MATEN (og vina), dyna, samtalene (og synginga) og alt. Hun tok meg med på to toppturer i dag, til Storevarden og Kolbeinvarden. Jeg blir så glad av å se natur igjen, grønne lunger jeg har lengtet etter å forene mine egne med, puste synkront og bare være der vi er ment til å være. Lukten av skog om sommeren skulle forøvrig vært tilgjengelig på flaske. 

Og jeg møtte en leser her idag òg, over disken i butikken hvor vi stod og tigget reker (hjerteskjærende utsolgt), og selv om jeg aldri vet helt hvordan jeg skal reagere, for dere kjenner jo meg og jeg ikke dere, og selv om det ser ut som jeg skuler stygt på deg (egentlig myser jeg bare for å se deg klart, for jeg er relativt nærsynt), setter jeg så uendelig stor pris på å få den sjansen til å sette et ansikt på et av tallene blant de tusen som klikker seg inn her til daglig. Nå kan jeg liksom se for meg hvem det er jeg skriver for, og det betyr mye. Så takk for at dere sier hei, jeg blir så glad! 

Hva gjør dere i helgen? Har dere fått solskinn òg? 

Gruppeklem! 

4 kommentarer

 1. Så herlig! Her har vi solskinn også. Nyter det med litt venninne- og valpekos og en bok.
  Krysser fingrene for at det føles verre enn det egentlig var da 🙂 Nå er du i hvert fall ferdig for nå 😀

 2. Synøve

  Høres ut som en fantastisk helg!

  Denne helga har ei lagvenninne og ei roomie fra førstegangstjenesten besøkt meg på Ås, og jeg har heiet på dem da de var med på Tough Viking (!!??! gale mennesker). Ellers har vi spist lollipop i gresset og tenkt over at det straks er et helt år siden dimisjon. Tida FLYR.

 3. Masse sol her i Bergen 😀

 4. Elisabeth

  Jeg har slappa av hjemme med knerten og vært i dåp til nevø/fetter(min og samboerens nevø, og knertens fetter). Knerten spiste halvannen flaske med mat mens gudstjenesten pågikk, og rakk både å rape og prompe før postludiumet 😛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *