Rolig

-4-3-2-1

foto: privat, Oslo

Noen rolige øyeblikk fra helga, fanget fra en liten robåt av tre, og hvor mange ordspill tror dere jeg kom opp med der ute i bølgene? ROmantisk, ta det med ro, de siste årene (årer, som i pinner å ro med), prøver du å ro deg inn, nå, he he he, herregud, som jeg koste meg!

Følte et øyeblikk jeg var på kæksesafari også, der vi rodde rundt – så mange voldsomme hus som ligger rundt langs fjorden på Bygdøy-sida? Fascinerende og fint og samtidig en litt ubehagelig tanke, det å tenke på prislappen, og jeg får meg til å lure på om de rekker innom alle RO(!)mmene før de går i grava. Jeg har alltid lurt på hva man skal med så himla svære hus, man bruker jo bare et rom av gangen? GANGEN! Et rom i seg selv, det. Ordspill on fleek.

Apropos rom, jeg har funnet drømmeleiligheten! Hvis alt går i orden flytter jeg inn i den til høsten, jeg fortsetter å leie, men denne gangen for meg selv. Gruer meg allerede til ikke å ha en å spørre om klesvask og andre halvdumme spørsmål jeg egentlig burde kunne, men som jeg ikke kan, men heldigvis (?) lever vi i tjueseksten. Både hun og mamma er én telefonsamtale unna.

Hvor bor dere, igjen? Jeg ser det jo egentlig på statistikken min, men der er dere bare masse orange prikker. Det hadde vært hyggelig å få et navn/fjes på dere óg, rundt om i landet <3

27 kommentarer

 1. Jeg heter Ingrid, og leier i Trondheim – og drømmer om egen leilighet etterhvert.

  1. supermarie

   Åh, Trondheim er fint! Likte meg så godt der da jeg jobbet der noen dager i forfjor 🙂 Lykke til med leilighetsdrømmen! Deler den samme!

 2. Ammerud, Oslo her! Omtrent så langt fra kækseområdene du kommer!

 3. Camilla

  Jeg bor og studerer i vakre Trondheim! 🙂

 4. Synøve

  Høres ut som en fin helg!

  Har tenkt tanken mange gangef selv! Man trenger sjelden så mye, stort og mange, sånn egentlig.

  Jeg har ROm i kollektiv på Ås, ettersom jeg studerer på NMBU. Når jeg reiser hjem, kommer jeg til Øksfjord, ei lita bygd ytterst havgapet i Vest-Finnmark, omkranset av verdens fineste natur (patriotisk som jeg er).

 5. håper du får drømmeleiligheten!
  jeg studerer i tromsø og bor på kvaløya, kunne ikke tenkt meg noe bedre plass å bo når jeg studerer. jeg er fra drammen og gleder meg til å flytte sammen med kjæresten til neste år som da blir i drammen 🙂

 6. Ææ, så kjekt å finne drømmeleiligheten 😀 Krysser fingre for deg! Synes det er en viktig opplevelse å bo helt for seg selv også.
  Jeg bor i Stavanger, født og oppvokst 🙂 Drømmer om å flytte litt lenger bort herfra i disse dager.

 7. Jeg bor i Søgne nå (nabokommune til Kristiansand), men skal flytte til Samnanger (nabokommune til Bergen) i juli 🙂 Så da har jeg flyttet en gang i året i 4 år

 8. Hahaha, det er alltid morsomt å se på dine snapper, ja! Og herlig med drømmeleiligheten 😀 Jeg bor i São Paulo i Brasil hvor jeg er på utveksling nå i 2016 og forhåpentligvis finner en jobb etter det. Før det har Røa i Oslo vært der jeg har bodd mest (reise har det jo også blitt en del av, hehe)

 9. Camilla

  Bor i Arendal, men skal mest sannsynlig flytte for å studere neste år. Enten Bergen eller Ås, har søkt på begge, men vet ikke hvilken jeg kommer til å velge…:o

 10. Født, oppvokst og bor i verdens fineste by, Bergen

  1. supermarie

   Bææægen <3 Skal dit til helga, faktisk! Gleder meg til å endelig se byen i solskinn, haha 🙂 Har vært uheldig hver gang jeg har vært der.

 11. Jeg bor i Bergen, men er fra Borkenes (en liten plass ved Harstad).

 12. Tinga mine er i Trondheim, men hjartet mitt er heime på Sunnmøre.

  1. supermarie

   Åh, Sunnmøre. Dere har VERDENS FINESTE dialekt!

 13. Bor i København i min egen leilighet som jeg kjøpte i høst. Den er kjempeliten, men akkurat stor nok til meg, og jeg sier det samme som deg; hva skal man med så stort hus da?? Synes jeg bor fint, jeg. Og i verdens fineste by <3

  1. supermarie

   Gratulerer med leilighet! Også i vakre, vakre Køben, da. Misunnelig!

 14. Kjersti

  Så hyggeleg å berre ro rundt og sjå! Det er noko eg lett kan bruke ei god stund på sjølv, sjå, altså, har ikkje båt, nysgjerrig som eg er 😛
  Krysser fingra for leiligheita!!
  Eg bur saman med flammen i det vesle, koselige huset hass midt mellom semtruma av dei to tettstadane me er frå, Tretten og Øyer. Landleg og roleg i botn av Gudbrandsdalen med nærleik til både fjellet, skogen og sentrum, og akkurat slik eg vil ha det 🙂

 15. Jeg er opprinnelig fra Moss (Go Team Østfold! Haha), men studerer for tiden i Polen 🙂

 16. Elise H

  Jeg flytter til København 1.juli, noe som er KJEMPESKUMMELT, men også veldig, veldig spennende og kult!

 17. Studerer i superfine Bergen 🙂

  Lykke til med drømmeleiligheten!

 18. Bor i Stavanger nå, men til høsten flytter jeg til Australia!

  1. supermarie

   AUSTRALIA HERREGUD! Kan jeg komme på besøk? Haha!

 19. Elisabeth

  Jeg bor i Horten 🙂

  1. supermarie

   Der er det fint! Hender jeg er innom for en is 🙂 Hehe.

 20. Solfrid

  RO i Oslofjorden, herrejemini, det høyres jo eigentleg skikkeleg herleg ut. Kor får ein tak i robåt? Ser ikkje robåtane pga alle dei store yachtane og seilbåtane!
  Eg bur i Oslo på Kalbakken, litt utanfor sentrum. I blant er det litt for langt, i blant er det deileg og roleg. Planen er å flytte heim til vakre, varierte Valdres (høh) til hausten då, satsar på at det går i boks.
  Lykke til med draumeleiligheita!

 21. Jeg kommer fra en liten øy utenfor Bergen, men har flyttet til verdens fineste Ålesund for å studere der i 3 år! Jeg eeelsker det!!
  Lykke til med leiligheten 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *