Jeg ville så gjerne gjøre det braDe fleste venter kanskje med å feire til hele semesteret er over og skoleferien er et vidunderlig faktum i enden av en mørk, frustrerende og hjernespisende tunnel, men her går det i feiring av hver eneste gjennomførte eksamen, uansett hvordan resultatet måtte bli, haha. Så glad for at det er over, hver gang! Jeg føler meg som verdens dårligste student, skippertak og panikkpugging, semester etter semester, men av en eller annen grunn fungerer det for meg. Jeg tror det gikk bra på onsdag òg! 

8. juni skulle jeg egentlig få karakter i media war and journalism: blurred lines and smokescreens. Den engelske hjemmeeksamen jeg har grint på skuldrene deres over, vet dere, fordi jeg følte meg så fantastisk lost in translation. Faget som betydde alt for meg å gjøre det bra i. Men så plutselig var karakteren ute på StudentWeb allerede i går. Og vet dere hva? Jeg. Fikk. En. B. En B! Jeg begynte nesten å skrike midt i kontorlandskapet der jeg satt på jobb, jeg er så hysterisk stolt av meg selv, og evig takknemlig for at bloggleser Linn tok seg bryet og tiden det tok å korrekturlese og finpusse på formuleringene mine. I to runder. Tenk at det finnes så gode mennesker der ute, da? Tusen millioner takk! Nå var det i hvert fall ikke språket mitt det skulle stå på, og innholdet må ha vært OK det òg. Jævlig OK+. 

Det var to og én igjen til uka, så er det ferie! Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å lese en god bok igjen. Ha fritid. Tid til å møte venner. Og best av alt: reise! I dag ble det bestemt at jeg skal på Vinjerock også, med jobben, og fremtiden etter studiene ser lys ut, og livet behandler meg pent for tida. Jeg setter skyhøy pris på hvert sekund som er fint, for en bitchslap kommer før du rekker å si sjøbuse. Men det er jo en del av livet det òg.

DERE DA? Sikkert lei av å lese om eksamen, haha, er det noe annet dere vil høre om? Ilu! 

xoxo SMØRBLID

12 kommentarer

 1. Sjøbuse, haha!

 2. Wow, gratulerer!! Alle små seire må feires i eksamensperioden 🙂

 3. Gratulerer! 😀

 4. Oi, gratulerer så mye!!

 5. Gratulerer!! 🙂 Vil gjerne lese bokanbefalinger når du får lest litt <3

 6. Elisabeth

  Gratulerer med B 🙂 de beste karakterene er de som er bedre enn man forventer. Jeg hadde eksamen i samfunnsfag da jeg gikk på bachelor førskolelærer, og jeg tenkte bare «jaja, jeg kan alltids ta den om igjen» da jeg var ferdig med den. Men så endte jeg opp med å få en B på den. Superfornøyd 🙂 og nå som jeg egentlig er i fast jobb(er i mammapermisjon akkurat nå), savner jeg faktisk å ha eksamen og skrive oppgaver og jobbe med bacheloroppgave. Og hadde jeg kunnet ville jeg skrevet bacheloroppgaven på nytt. Fikk C på den, men jeg er ikke helt fornøyd med temaet og jobben vi gjorde(måtte skrive i gruppe, derfor vi). Også skulle jeg ønske jeg kunne skrevet den alene. Jeg funker mye bedre til å jobbe alene enn i gruppe. Mest av alt fordi jeg liker å ha ting gjort på min måte 🙂

 7. Gratulerer så mye med en B! 😀

 8. Camilla

  Gratulerer!!:D Du er flink!

 9. Gratulerer så mye med toppkarakter!! 🙂
  Jeg vil gjerne lese om fine reisemål for alenereiser (var jeg som sendte en epost med spm om dette denne uka) og tips for å reise alene!

 10. Bra jobba! Det er alltid en tipptopp følelse å se en bedre karakter enn forventet på Studentweb! 🙂

 11. SÅ glad på dine vegne! Husk å si ifra om du trenger hjelp med engelsken igjen en annen gang!

 12. Det er motivasjon å lese om andre som gjør det bra. Gratulerer! I mine lesepauser går jeg inn her og ser om jeg finner noe motiverende å lese og det gjør jeg alltid. Jeg har eksamen 10. juni og det er ti dager med lesing igjen. På en måte skulle jeg ønske at dagene gikk fort så jeg bare kan bli ferdig med eksamen, samtidig vet jeg at det er så mye jeg må lære meg før den tid at jeg vil at tiden skal gå sakte. Det er vanskelig det der. Ha en fin dag videre!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *