Charyn Canyon

Skjermbilde 2016-05-22 kl. 14.18.50Skjermbilde 2016-05-22 kl. 14.18.38Skjermbilde 2016-05-22 kl. 14.18.20Skjermbilde 2016-05-22 kl. 13.47.39

Photo by Dmitry Chistoprudov

Jeg har endelig tatt meg tid til å gjøre litt research på mitt neste reisemål, og se hva jeg fant, da? Så utrolig vakkert! Gleder meg til å ta mine egne bilder med hjem derfra, Charyn Canyon – cirka 200 kilometer utenfor Almaty, som er byen KLM (sponset flybilletter) skal ta meg med til. En perfekt dagstur! Jeg har også funnet flere fantastiske innsjøer med turkist hav og magiske trær, og det virker som om naturen er greia i Kazakhstan. KAZAKHSTAN! Åh, jeg gleder meg som et lite barn til juli!

Men først: eksamen. Nå har vi jo endelig fått livstegn fra Noora og, så da kan livet settes på play igjen. Tilbake til pensum!

Har dere bestilt sommerferie enda? Hvor skal vi?

10 kommentarer

 1. Så spennende!! 🙂 Her er det ingen planer for sommeren enda..

 2. Lykke til med eksamensforberedelsene 🙂
  Æh, skjønner at du gleder deg, det ser fantastisk ut! Sommerferien 2016 går til New Zealand og Australia for meg 😀

 3. Åh, fantastisk!
  Jeg skal til Tanzania neste uke 😀

  1. supermarie

   Ååh! God tur! Gleder meg til å se bilder 😀

 4. Elisabeth

  Sommerferien min tilbringes i stor grad hjemme i år. Orker ikke å ut å fly og greier med en liten knert på rundt 4 år. Men neste år er det nok fare for at det kanskje blir en sydentur av noe slag(sannsynligvis charter…men jeg satser da på at vi drar til et sted med litt serverdigheter ellers å dra til. Orker ikke bare basseng og strand). 🙂 gleder meg til du skal til Kazakhstan. Har ikke sett så mye bilder derfra, så blir spennende å «oppleve» et nytt land gjennom dine bilder og ord 🙂

 5. Dit skal jeg i juni! Det ser helt fantastisk ut!

 6. Å så gøy! Liker så godt reisebloggingen din, så gleder meg til du skal på tur Det blir Australia på meg, pga utveksling. Skolen begynner 20. juli så sommerferien er utsatt til november/desember

 7. åh så spennende! jeg har hørt at det er fantastisk i Kazaksthan, må oppleve det landet selv en gang 🙂
  jeg skal ta med kjæresten på tur langs den franske og italienske riviera i juni, en uke. gleder meg vilt! vi skal besøke byene nice, cannes, antibes i frankrike, ta turen innom monaco og videre til byen san remo i italia! han har ikke vært i frankrike før så det blir fint å ta han med og i tilliegg oppleve nye land med han og det å ta tog i utlandet 🙂

  lykke til med eksamen, jeg har siste i morgen før jeg flyr hjem på sommerferie! hurra 🙂

 8. Therese

  Nå mangler vi bare livstegn fra William, hehe!
  Jeg skal til Sardinia i sommer 🙂
  Lykke til med eksamensinnspurten!

 9. Solfrid

  Wow, det ser og høyres heilt fantastisk ut! Gler meg til å sjå bileta dine derifrå 🙂
  Ingen planar endå, satsar på at det blir litt diverse her heime i gamlelandet. Helst ein del tid på hytta og i naturen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *