En hel uke

HVA skjedde nå? Jeg trodde jeg blogget i overigår, men plutselig har det gått én uke. Så hektisk har det tydeligvis vært, hektisk som i altfor mye fornøyelse og altfor lite fornuft. Bursdagen til pappa på søndag, fri og Kongen Marina og øl alle andre dager som har passert siden sist – inkludert 17. mai, med champagne, og 18. handlet livet om å jobbe og overleve, og i går dro jeg til København med verdens kuleste avdeling – vi har en gjeng i Danmark óg, og to ganger i året møtes vi for faglig påfyll + sosial hygge. Foredragene i går var så interessante, to damer kom og fortalte om shitstormer i sosiale medier, hun ene stod bak Kähler-salget av 300 jubileumsvaser, hvis dere husker det oppstyret rundt det? Da «alle» plutselig skulle ut og knuse vasene sine i København som en protest mot hele den materialistiske greia? SÅ utrolig interessant å høre på hvordan det er å stå i en sånn uforutsett storm hvor 16 000 damer bare klikker fullstendig på Facebook-siden til den vesle butikken din, fordi det er LIV om å gjøre å få tak i den jævla vasen med noen gullstriper på, herregud. Mennesker er sjuke!

På kvelden i går var vi og spiste på Llama – en meksikansk 9-retters som smakte fantastisk, stedet var kult og jeg kan absolutt anbefale det! I dag var det et møte på Gjensidige sitt kontor i Køben, før vi dro og slo ihjel tid på Taxfree (kjempelurt på en lønningsdag….) og kom oss hjem igjen. Så her er jeg. Hjemme og klar for å panikkpugge begreper i retorisk kommunikasjon, for plutselig gikk det opp for meg at eksamen er på onsdag.

Kort oppsummert! Dere da? Hvordan går det med dere, og hva har dere gjort siden sist? Har savna dere! Har det. De gangene jeg ikke oppdaterer bloggen er jeg forresten å finne på Facebook (supermarie.net) og Snapchat (superbrud).

3 kommentarer

  1. Alt går bra her, foruten at det er trist at FHS-livet er slutt. Er faktisk i Oslo i en uke, og besøker venninner frå FHS. Har det veldig fint her, og har faktisk savna dine innlegg også vore på kajakktur også siden sist, det var så fint med foreldrene mine på fjorden, og så lett tilgjengelig på Vestlandet masse lykke til med pugging, det går sikkert bra på onsdag!

  2. Har savna innleggene dine <3 Tiden går så fort, spesielt i og etter mai måned!

  3. Camilla

    Yay, godt å høre fra deg igjen!:) Har for det meste jobbet siden sist, så ikke så spennende med andre ord:P

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *