Mediagic #51

Dere er fantastiske. Takk for at dere heier – og takk for at noen av dere sitter i samme båt, enda hvor frustrerende vi har det akkurat nå er det alltid godt å vite at man ikke er alene om å føle seg h.å.p.l.ø.s.

Her, dere. Her er ukens funn på Internett:

Denne kronikken, interessant lesning om bloggere underlagt mediehus

Denne serien – Overleverne, hos NRK (gratis)

Denne kronikken, av Knut Nærum, HELT fantastisk! Hvis du bare skal lese én av lenkene jeg deler med deg i dag – så er det denne

Dette blogginnlegget, om at vi er i ferd med å skape en parallell nyhetsvirkelighet basert på virale sannheter

josefinefr på Snapchat (hun som spiller Noora i Skam)

Denne P3-dokumentaren (podcast) om Stig på tjuefire som bruker fritiden sin til å jakte på barneovergripere

456hghgfds

Kos dere, da! Det har lettet litt på skrivingen siden i stad, forresten, mest fordi jeg skriver meg RUNDT det verste og sparer det verste til sist…. I morgen blir med andre ord en smertefull opplevelse av en nest-siste-dag med hjemmeksamen. Jeg elsker dette faget, men fy fader? Så himla stor og tung og vanskelig problemstilling. Jeg står fritt til å bruke alle kriger hele verden noen gang har hatt herjende over seg som eksempler, og all slags medieteknologi som noen gang har fantes for å dekke elendigheta. Det er så bredt at jeg trenger minst 100 kvadrat til med leilighet for å i det hele tatt klare å tenke!

Men det skal gå. Det må jo det.

3 kommentarer

 1. Ragnhild

  Knut Nærum sin kronikk: fantastisk! Fortsatt lykke til med eksamen! Stå på 🙂

 2. Hei Marie!

  Likte særs godt Nærumkronikken, han er en klok mann. Jeg har også hørt den P3-dokumentaren om Stig for en tid tilbake, og jeg ble litt nysgjerrig på hva du tenker om det han holder på med?

  Ha en fin onsdag!

  Hilsen Elise

 3. Synøve

  Stå på med eksamen! Hadde og et ordentlig spennende fag i vinter som bl.a handlet om hva som driver noen kriger og hvorfor de varer så lenge samt skyggesider ved mange «tiltak for å redde utrydningstruede arter». Kjempeinteressante temaer, men hjemmeeksamene(ne…) var… Fy F***.

  STÅ PÅ! Så kan du pilse på Kongen Marina etterpå 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *