Snapchat-chat med rikskanalen

Ååh! Du vet det er vår når du endelig kan lage en hel MyStory på Snapchat utendørs, uten at iPhonen din dør fra deg halvveis inn i en 4-sekunders! Det er fascinerende hvor lite kulde den tåler, ass. Samsung leder der.

Mens VG melder om at hele Norge har tatt fri, har jeg brukt den inneklemte fredagen min på Marienlyst, hos NRK Supernytt, og snakket om Snapchat med redaksjonen der. De syns det vi gjør på MyStoryene til Gjensidige (brukernavn: gjensidigenorge) er så gøy at de ville høre hvordan jeg jobber, og snappe (hehe) opp noen tips og triks, og det var superstas å bli invitert! Jeg fikk lunsj, viste frem diverse historier jeg har snappet om både boligsparing, glattkjøring og rare kundehistorier, og så fikk jeg høre litt om hvordan de jobber med kanalen, og så avsluttet vi med en ispinne på takterrassen. Fantastisk hyggelig! Jeg har snappet litt fra dagen på min egen Snapchat: superbrud

Har forresten lurt litt på om jeg skal lage videoer ut av gamle MyStories som jeg kan legge ut på bloggen i ny og ne, for det er jo ikke alle som har Snapchat + at mye glemmes – i og med at de forsvinner etter fireogtjue timer. Hva tenker dere om det? Jeg har blant annet tatt vare på storyene jeg lagde både på Svalbard og Zanzibar, og litt diverse fra hverdagen min. Prøvde å begynne på en Snapchat-reprisefilm her om dagen men iMovie klikka annenhver snap jeg lastet inn, så jeg ga opp. Hvis dere stemmer for skal jeg gi det en sjanse til, haha.

Så hva tror dere?

9 kommentarer

 1. Flinka! Stemmer ja for oppsummeringsfilm! Har plagdes en del selv med at de klikker så fort jeg legger dem i Premiere Pro/laster dem opp på Facebook.. Aner ikke hvorfor 😮

 2. Jeg blir så inspirert av deg!

 3. Goooo snapchat!

 4. Jeg er fan! visste nemlig ikke at jeg skulle ha fulgt deg på snap da du var på reise, så dette har jeg gått helt glipp av! :O

 5. Camilla

  JA til snapchat-film:D

 6. Duu.. Skikkelig digresjon fra innlegget, men… Du kan ikke bare forklare meg litt hvor man reiser til i Pantanal? Haha! Sliter litt med å forstå HVOR i Pantanal man drar når man sier man reiser til Pantanal. Er Bonito en del av Pantanal, eller er det utenfor? Eller er Miranda det (hvis du vet om den byen)? Altså, hvor bør vi slå leir hen da, for å si det sånn, når vi skal til Pantanal? Det jeg derimot vet, er hvilken turoperatør man ikke skal benytte seg av når man først er i Pantanal 😉

  Og du vet forresten ikke tilfeldigvis noe om (natt)buss fra Bonito til Iguazu (vet du reiste motsatte veien)? Synes det er litt vanskelig å finne info om det på nett.

  37 dager til avreise verdensreise forresten, tjoho!

  Takk for hjelp 😀

  1. supermarie

   Det finnes sikkert flere måter, men jeg reiste med egen bil fra Bonito – organisert gjennom hostellet! Jeg husker ikke heelt hvor lang bilturen dit var, men det var en time eller to. Det beste er å overnatte inne i Pantanal, tror jeg – bare styr unna det selskapet jeg brukte, ja, haha. Sjekk Tripadvisor, det står kanskje noe der?

   Hmm, nei, jeg bestilte bussbillettene mine underveis og spontant stort sett hele veien, så jeg husker ikke hvor eller hvordan jeg gjorde det – stort sett fikk jeg hjelp fra lokale eller folk som kunne snakke litt spansk/portugisisk. Hvis Google ikke kan hjelpe deg, kaaanskje du kan maile Kilroy? Det kan hende de er hjelpsomme selv om du kanskje ikke har bestilt via dem!

   LYKKE TIL! Gleder meg så fælt på dine vegne, åh

 7. Hei Marie! Dro du på jorda-rundt reise helt alene eller dro du med noen? Jeg har akkurat kommet over bloggen din så jeg aner ingenting haha! Utrolig fin blogg har du i hvertfall! 🙂

  1. supermarie

   Hei! Tusen takk! 🙂 Jeg reiste alene, men bodde hjemme hos lokale via couchsurfing, så jeg var aldri alene-alene 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *