Alltid i gult

MANDAG, ukens spedbarn! Håper dere har hatt en bra helg. Jeg startet min på Kongen Marina (som vanlig), med en øl, og reker på huset, fordi vi var de eneste gjestene der som ikke var en del av et 40-årslag, så Rolf (eieren) fikk vel vondt av oss eller noe, haha. Smakte himmelsk!

Lørdagen ble rolig, for på søndagen skulle jeg som nevnt snakke om Snapchat og Instagram og Facebook for Redningsselskapets unge ledere, og det gikk jo fint, det, tror jeg, selv om jeg alltid spinner helt ut av kontroll, glemmer å bruke notatene mine, får ikke samlet trådene i hodet mitt, og denne gangen ble jeg så tørr i kjeften at jeg begynte å skjelve og få smått panikk der jeg stod, men jeg fikk hentet meg inn igjen med et pappkrus vann fra en reddende engel, og Snapchat-videoen vår som var på tre minutter. Tre minutter pustepause. Jeg tok meg i å matche Snapchat sine gule farger både i videoen jeg viste frem, òg i den gule kjolen jeg stod der i, følte meg superteit som stod der som en logo, haha, men gult er kult, da. Og det er Snapchat òg.

Jeg avsluttet foredraget med å utfordre gjengen til å snappe meg et råd mot sjøsyke, fikk inn utrolig mye bra og så så MANGE! Jeg må slutte å undervurdere dagens ungdom. Jeg tenker alltid at alle er like late som meg selv, sånn «åh nei det gidder jeg ikke, alt er teit», men det er de så åpenbart ikke, det lærte jeg både på Global Dignity Day og i går. Tusen takk for meg, Redningsselskapet!

yellowfl

Denne uken skal jeg dette:

 • Lese til eksamen i media, war and journalism – som er neste uke, heldigvis hjemmeeksamen, hvis ikke kunne jeg gitt opp hele livet med det samme
 • Fortsette å trene – husk at dere kan få en gratis prøvetime hos Sats/Elixia ved å bruke prøvekortet dere finner HER
 • Til NRK for å snakke med de om Snapchat også, vedder på at jeg dukker opp i gult der óg
 • Telle ned timer til neste episode av SKAM. Seriøst. Så uanstendig avhengig

Hva skal dere?

2 kommentarer

 1. Har lest bloggen din LENGE, er bare så dårlig til å kommentere.

  Du er en inspirasjon!

 2. Solfrid

  Gult er kult jaa! Så moro!

  Eg skal sykle til jobb, jobbe, sykle heim, slappe av/øve til forestilling som er neste fredag. Fredag den 13.! Hoho.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *