Screenshot Saturday #8

Skjermbildelørdag! Her er noe av det jeg har screenshotta i det siste:

IMG_4304

Meg, broren min og fetterne mine for hundre år siden. For en forbanna lykkelig tid, kunne vi ikke vært like lykkelig uviten hele livet? Ikke at jeg har det så grusomt nå, men dere skjønner hva jeg mener. Min største bekymring var at kvelden en gang måtte ta slutt!

jayz3

Hehe

jayz2

Jeg blir så forstyrra av disse «personlige» hilsenene Facebook smeller opp i tide og utide. «I dag skal VI tenke på hvilken påvirkning vi har», jeg ser for meg en eldre gæærn professor kledd i hvit frakk, mens jeg ligger foran han i tvangstrøye med øynene sperret opp og svetteperler i pannen og nikker desperat. Eventuelt en gammel onkel som ber meg sette meg på fanget hans og så skal han fortelle meg litt om jorda vår. Helt sjukt, kan dere KUTTE UT, Facebook? «I dag er det Jordens dag, Marie!, altså ærlig talt.

jayz

Hehe

IMG_4458

Tror dere jeg var fornøyd med det ordspillet her, eller! Når jeg skulle snappe en MyStory om fondsparing på Gjensidige sin Snapchat (gjensidigenorge), og jeg bare… åh! James Bond! James FOND!

IMG_4464

Når forholdismen brukes på riktig sted <3

Auda

Jeg er så syk at jeg tar screenshot av enhver misforstått «i forhold til» jeg kommer over, her representert av en bloggleser hos Ida Wulff.

Den her er så spot on i disse dager!

Ha en fin helg, da, dere. Jeg samler nervene mine før foredraget jeg skal holde i morgen! Følg meg gjerne på snapchat: superbrud.

Hva gjør dere i helgen?

5 kommentarer

 1. Så herlig barndomsbilde <3 Throwback-bildet og det siste der altså, hahaha! Elsker disse innleggene 😀

 2. Solfrid

  Vafan indeed!
  Kostymeshopping, danseprøving, Aurora-høyring (går det eigentleg ann å skrive? hah) og avslapping her i helga 🙂

  Maase lykke til i morgon!

 3. Et lite gnist av håp i disse ellers håpløse tider – i fredagens dagsnytt 18-sending kom ordstyrer Fredrik Solvang til orde for å si «i forhold til» i feil sammenheng… for så å… KORRIGERE SEG SELV! Og gå tilbake og bruke et alternativt og mer korrekt uttrykk. Det var faktisk nydelig å se at de som setter dagsorden har mot og mæle til å stanse denne ordensettingen i et sekund eller to for å rette seg selv. <3

 4. Elisabeth

  I går var jeg og samboeren og knerten hos et vennepar og spiste middag og spilte Mario Party. I dag har jeg stortsett slappa av hjemme sammen med knerten og gjort ferdig appell til i morgen. Og i morgen skal jeg gå i tog og holde appell, og ellers bare slappe av sammen med knerten 🙂

 5. Johanne

  Haha, digget det siste bildet der! I helga var jeg en tur til Oslo, på harryhandel og ikke minst på Adele-konsert! En utrolig bra helg. Trengte en sånn helg når innspurten til bachelor nærmer seg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *