Ny favoritt: CrossTraining

Hey! Dere husker kanskje sist jeg fortalte dere om da jeg prøvde ut en ny gruppetime på Sats/Elixia? Kettlebell, som var en veldig (!) spennende opplevelse, haha? Vel – jeg har prøvd en ny time til! Og denne rykket rett opp på førsteplass over timer jeg liker best der borte på senteret.

SatsElixia

CrossTraining er en time som er tung som bly, men samtidig så kul at du glemmer å bli utslitt underveis. En løper fra stasjon til stasjon, får en kort pause mellom hver øvelse, og når du har kommet deg rundt hele og vært innom alle stasjonene skal det ha gått en time, og du er ferdig. I dobbel betydning, for timen er både over og DU er ferdig. Helt kake. Du får trent hele kroppen din, og timen minner meg mye om fyfoen vi hadde i militæret, treningen jeg elsket og hatet av hele mitt kamuflerte hjerte, og som jeg savner fremdeles, så da jeg oppdaget CrossTraining-timen? Kjærlighet ved første svettedråpe!

Elixia

De gangene jeg har vært med har instruktøren hatt en overraskelse på slutten også, som så vidt går fordi kroppen er helt kjørt, sist gang var det stafett og jeg blir jo ikke særlig gira og får lyst til å spenne bein på alle rundt meg og gjøre alt jeg kan for å vinne, heller. Det er så gøy! Og herlighet, så slitsomt, jeg trener disse CrossTraining-timene på mandager som regel, og det er sjeldent jeg kan gå normalt igjen før vi nærmer oss helg og ny uke. Vondt i hele kroppen. Spesielt artig er det at jeg har et møte i åttende etasje hver tirsdag…… Og jeg tar som dere vet ikke heis, så den turen opp dit, alle de trappene? Jeg må sensurere meg selv og bare la vær å beskrive den.

SatsElixia

Uansett – jeg har fått lov til å dele ut en gratis prøvetime til dere! Hurra! Dere finner
prøvetimekortet her, og det kan brukes på en valgfri gruppetime på hvilken som helst Sats/Elixia.

Jeg kan, som dere sikkert har skjønt, anbefale gruppetimen CrossTraining, eller min all time favorite – TRX! Ellers er intervalltimene på mølla veldig gode óg. Og FLX. Generelt veldig mye bra timer å velge mellom hos Sats/Elixia, så jeg ville benyttet sjansen hvis jeg var dere! Det verste som kan skje er at dere får en knallgod treningsøkt og en påfølgende uke med bevegelseshemninger.

Ps. Kortet må brukes innen 15. mai.

Vil du vite mer om Sats/Elixia, eventuelt se hvilke timer du kan velge mellom? Trykk her! Blir du medlem får du også to gratis PT-timer på kjøpet 🙂

1 kommentar

  1. Solfrid

    Høyres bra ut!
    Høyrde på radioen at crosstraining er eit fancy nytt ord for sirkeltrening, morosamt at dei absoulutt må ha nye ord på det 😛 Samma gode treninga då!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *