Halvannet (h)år med ettervekst

Jeg er ikke så veldig opptatt av skjønnhet, sminke og mote og alt det der, og håret mitt har jeg fullstendig glemt, tydeligvis, for det har ikke sett en frisør siden før reisen til Mexico. Det vil si påsken i fjor. Jeg gnålte om det senest på lørdag, at jeg ønsket meg penger til frisørtime til bursdagen min av mamma og pappa, og samme dag tagger Linda meg i et innlegg på Facebook hvor en frisør spør etter blonde hårmodeller til gratis farging, og jeg bare HELLO! It’s me, i ren Adele-style, og jeg kastet meg over tastaturet, sa jeg var gira, fikk en tommel opp og i dag? Straka vegen fra Fredrikstad til en salong i Oslo.

FØR:

Eco Cult

Herregud, jeg lo så jeg skrek (eventuelt gråt, jeg er enda ikke sikker) da jeg så det bildet her, av meg selv bakfra, jeg har ikke sett hvor dårlig stelt det var bak der før i dag, da jeg tok dette bildet – og jeg skjønner ikke at ingen har SAGT noe??? Jeg har gått rundt sånn her i halvannet år omtrent? Herregud! Selv frisøren påpekte hvor lang etterveksten min var, hun andre trøstet meg med at ombré var in og jeg nikket trist og bare «ja…. jeg gikk for den billige varianten jeg da». To timer senere:

ETTER:

Eco Cult

Jeg hadde helt glemt følelsen av å føle seg fin på håret, men der var den, altså! Og det for kroner null! Anbefaler virkelig å sitte hårmodell, jeg er sånn at jeg bryr meg ikke så mye om hvordan resultatet blir – så lenge jeg blir fornøyd, og jeg velger alltid å stole fullt og helt på frisøren og at hun klarer å se hvilke farger og frisyrer jeg kler, for jeg har jo ikke peiling, og forrige gang gikk det påskekylling (som det skulle ta meg 1,5 år før jeg reagerte), denne gangen gikk det superfint! Så hvis du har samme avslappa forhold til håret ditt som det jeg har; meld deg som hårmodell hvis du får sjansen. En halv milliard spart i penger! Mangler bare en klipp, men den fikser jeg som regel selv, vet dere. Billig i drift, si.

Nå skal jeg tvangsinnlegge meg selv på rommet og komme i gang med kvalifiseringsoppgaven fra helvete, som jeg har utsatt siden semesterstart og plutselig skal den leveres på fredag. Jeg hater den oppgaven. H.a.t.e.r. Men må gjennom den for å få tatt eksamen, så det er vel bare å bite tenna sammen. Hvis jeg mislykkes gjør jeg det i hvert fall uten ettervekst.

Hva syns dere som sveisen? Ikke verdens beste bilder, kanskje, men det får vi ta en annen dag.

4 kommentarer

  1. Så fin på håret, og SÅ digg med gratis! Som regel har jeg aldri passet inn i en perfekt «hårmodellverden» så har i stedet måttet punge ut tusenvis av kroner, men så vet jeg aldri hva jeg vil gjøre med håret da, og ender opp med å bleke eller farge og klippe og avfarge og… ja. Neverending story.

  2. Camilla

    Så fin du ble på håret! Jeg stilte som hårmodell for klipp en gang – og ble så fornøyd!

  3. TAKK for at vi er to som valgte den billige varianten av ombré!! Jeg husket ikke hva det het sist jeg var til frisøren, så jeg bare jah har nå fått meg sånn poncho som er så inn nå.

  4. Det ser kjempefint ut! Har aldri turt å dra til lærlinger, men ikke alle blir fornøyd med betalt behandling heller så skal prøve det 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *