Meny for en måned

Her er meny for en hel måned! Jeg har falt HELT ut av planene mine selv, fordi jeg ikke har lagt inn restematdager, og det blir jo ALLTID restemat. Alltid. Jeg lager jo mat til en hel bataljon enda det bare er meg som skal spise, og det gjør jeg nesten daglig, haha. Jeg har ikke helt knekt nøtta det er å få det til å gå opp, uten å måtte handle inn for mye eller kaste mye mat fordi det ligger så lenge at det blir dårlig. Jobber med saken! For denne uken har jeg bare handlet inn for EN enkelt rett, og den har jeg spist i to dager nå, så penger og råvarer spart. Uansett fortsetter jeg å lage ukeplaner, sånn som Day Zero-prosjektet mitt sier at jeg skal, for jeg trenger jo uansett inspirasjon til fremtidige middager – så det er bare å fylle opp til den store gullmedaljen! Og her er den siste månedens medalje.

De rettene med orange på har jeg fått til å lage, og de med hjerte bak er de jeg har likt best. Namnam! I dag blir det som sagt restemat – igjen, så den frittataen som står på menyen må pent vente til en annen dag i livet.

Hvor finner du inspirasjon til middagene dine? 

6 kommentarer

 1. Jeg må prøve krydderbakte søtpoteter og sopp stroganoff! Ser så godt ut 🙂

 2. Har du fryser? For å såfal kan du jo fryse ned det som er til overs? Er jo ikke alt som egner seg like godt til å fryse ned, men er ganske genialt å ha noen middager i fryseren for travle dager, eller om du orker/gidder å lage middag en dag.
  Selv henter jeg inspirasjon fra blant annet(spiser bare vegetar eller fisk): Matprat, vegetarbloggen.no, indiskvegetar.no og birgittemagnussen.no for å nevne noen.
  Også er det jo gøy å bare eksprimentere litt også! 🙂

  Anbefaler å prøve deg på vegetar mousaka! litt tidkrevende, men så vært det!
  Jeg bruker å følge denne oppskriften: http://vegetarmat.org/oppskrift/tradisjonell-gresk-vegetarmoussaka/

 3. Så flink du er! Og jeg ELSKER Green Bonanza!

 4. Rebecca

  veganmisjonen.com har sååå mange gode oppskrifter! Om du vil øve deg enda mere på litt veggis mat 😀 utenom det bruker jeg pinterest mye for å finne lette oppskrifter 😀

 5. Ragnhild

  Jeg lager også alt for mye mat til en – tipset mitt er å ta restene til lunsj dagen etterpå 🙂

 6. Jeg drev en periode og «laget mat for hele uken» (dvs man-tors) om søndagen. Da laget jeg to retter, så hadde jeg samme rett man+ons og den andre tirs+tors. Du trenger jo ikke nødvendigvis lage alt på forhånd, men mengdemessig var det hvert fall for meg lettere å lage «middag for to» og ha i to dager 🙂 og så var det veldig greit å lage på forhånd syntes jeg da – da var det klart enten jeg skulle ha det med til en lang dag på skolen eller om jeg var veldig sulten når jeg kom hjem 🙂 så slo jeg til med noe litt mer spenstig i helgene da! Du finner nok ut av noe som funker for deg. Veldig greit at du deler ukes-/månedsmenyer hvert fall, matinspo er bra 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *