Mediagic #47

Det er tirsdag og sola skinner og det glitrer litt på Internett óg, noe av det har jeg samlet til dere her:

Denne podcasten, med Harm og Hegseth, god underholdning den dagen du ikke orker all scrollingen, men bare trenger noen som underholder deg mens du kan ligge med øynene igjen og bare lytte

Denne bucketlisten over reiser en bør ta i løpet av livet, hvis du er av den typen, som liker den type reiser

Denne kronikken, hvor angsten for terror drepes med statistikk og historie

Denne dokumentaren om IS og vestlig etterretning, den viser oss et angrep hvor jihadisten tok sitt eget liv like før han skulle sprenge seg selv i London, i 2015, og det fikk meg til å tenke på alle de angrepene der ute som faktisk blir avverget. Vi får jo bare høre om de som skjer. Tenk så mange forsøk det er? (Den må sees før onsdag 13. april kl 00:56, da forsvinner den fra NRK nett)

Denne tegneserien av Tegnehanne via Aftenposten, om at vi bruker «jeg får så angst!» i hytt og pine uten å egentlig forstå en dritt av hva det er

Dette blogginnlegget av Linnéa, om spons og plastisk kirurgi og bloggernes ansvar som flere fremdeles ikke ser ut til å forstå at de har……. (klikk her for en ønskereprise av mine tanker rundt saken)

1 kommentar

  1. Jeg likte også den kronikken om terror – han satte veldig godt ord på tanker jeg selv har. Nekter å gå rundt og være redd, altså.
    God onsdag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *