Screenshot Saturday #6

Lørdag! Mens jeg er på vei til Strømstad for å leke med de andre bloggerne, kan jo dere leke med det her – ukens skjermbilder fra mobilen:

IMG_3979

Fra en av dere, på Snapchat! Og så sendte hun meg oppskriften (tusen takk!) – gleder meg til å prøve meg som baker, nå som kokken i meg omsider er oppe og går

IMG_3887

Haha, min humor!

IMG_3857

Heldig med den, pusen

IMG_3775

Jeg lurer på om hun skjønner at det hun egentlig sier her? «Dette er viktig, i forhold til barn»? Det betyr at sammenlignet med/i motsetning til barn – er dette viktig. Barn er uviktig. Betydningen blir HELT FEIL når man bruker det uttrykket feil, og vi må seriøst bekjempe forholdismen en gang for alle!

IMG_3629IMG_3646IMG_3776IMG_3800

Noen forholdismekrigere blant dere som følger meg på Snapchat også, tusen takk for at dere har blitt like opphengt i det som meg, haha. Jeg BLE SÅ SKUFFA da jeg fikk den snappen hvor Erlend Loe bruker det feil! Erlend Loe! Helten min! :-(((( Det er nesten like forferdelig som hvis Dr Phil hadde gjort det. Fadeeer.

IMG_3792

Broren min og meg i London i 2006 eller 2007 eller noe, håret mitt var i hvert fall sort og blått, hvis det skulle være noen tvil om det. Og jeg var emo. At mamma ikke slo meg ned stusser jeg fremdeles over, så fæl og svart og jævlig som jeg var!

IMG_3802

Konsernsjefen spilte av videoen hvor jeg demonstrerer hvordan vi bruker Snapchat hos Gjensidige, under Gjensidigedagen hvor vi hadde besøk av seksti studenter, og jeg tenkte jeg skulle stå diskré i bakgrunnen og late som ingenting, men selvfølgelig måtte han avslutte filmvisningen med å peke meg ut foran hele gjengen. Så der stod jeg, da. Med skjegget i postkassa. Dette skjegget her:

IMG_3839

(Jeg er hun til venstre)

IMG_3895

Throwback, vel!

Seriøst – tusen takk for at dere gidder å snappe til meg, jeg syns det er så gøy å bli kjent med dere der! Brukernavnet mitt er superbrud, hvis du fremdeles ikke følger og har lyst til å gjøre det.

Fant du noe artig?

3 kommentarer

  1. VELDIG artig å finne sitt eget bilde her, ja, haha! Håper du får laget den focacciaen for den er kjempeenkel og god! Og kjæresten og jeg døde av katten med dickface 😀

  2. Ragnhild

    Digger disse innleggene! Katten var rett og slett fantastisk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *