Vårens vakreste event(yr)
  

Herlighet, jeg elsker jobben min. På fredag var det Gjensidigedagen, en dag hvor seksti studenter får invitasjon til å komme og se hvem vi er og hva vi driver med, og på slutten av dagen rundet vi av med fredagsbar, noe vi ansatte pleier å ha cirka én gang i måneden, men denne gangen var det Gjensidigedagen + at vi fyller 200 år i år så avdelingen min hadde stelt i stand tidenes bursdagsfest ut av det hele, med pølser og gelé og seigmenn og bamsemums og kroner og ballonger og det var. så. gøy.

Min aller første arbeidsdag hos Gjensidige var faktisk på Gjensidigedagen i fjor, det føltes så fantastisk å fortsatt få være der – ett år senere! I år var jeg både med som hjelp til å ordne det praktiske, jeg skulle holde en presentasjon for studentene som var på vår workshop, OG jeg hadde ansvar for å snappe hele dagen på Gjensidige sin konto (og mitt kjære hjertebarn) – gjensidigenorge. Jeg vet enda ikke hvor mange minutter den MyStoryen ble til slutt, jeg snappet seriøst elleve timer i strekk og var helt kake da jeg omsider logger ut, men åh så gøy det er! Å tegne, finne ordspill, være kreativ og kul på vegne av en 200-åring som til vanlig «kjeder» oss med tørt forsikringsprat. Jeg digger at Gjensidige tørr å være så utradisjonell!

Hva har dere gjort i helgen, supers?

3 kommentarer

 1. Så herlig jobb du har! 🙂
  Denne helga har gått i tur, minibiltur og masse venninnekos.

 2. Solfrid

  Så herleg! Likte godt storyen, du er så flink! Dei har gjort eit kupp der altså 🙂
  Det fyrste biletet er forresten utruleg herleg, fine folk!

  Eg har jobba, logge på sofaen og i senga. Innholdsrikt 😛

 3. Elisabeth

  Denne helga gikk til litt Mario Party med et vennepar, besøk av to venninner jeg studerte med og døtrene deres og en del våkentid på natta med kiden på 3,5 uker. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *