Screenshot Sunday #5

Åh, jeg glemmer at disse skal ut på lørdager! Uansett – her er kommer ukens samling av fjernt og nært i skjermdump-mappa mi:

tumblr_inline_mp56l9voEa1qhyjcm

Okei, denne var faktisk litt creepy. Jeg googlet meg selv en eller annen september (ja, jeg gjør det av og til faktisk, bare for oversiktens skyld) og fant et innlegg om meg selv på russisk (!) inne på et russisk nettsamfunn, noe lignende Facebook:

Skjermbilde 2013-09-21 kl. 19.14.09

Og da måtte jeg jo Google Translate det:

Skjermbilde 2013-09-21 kl. 20.18.16

Hilsen «Two in One»-Marie. Hva faen. Tror dere jeg ble stressa, eller? Tenkte spionasje med en gang. Sett litt for mye på film, hun da.

Skjermbilde 2012-10-13 kl. 08.05.18

Klassiker <3

Skjermbilde 2015-11-25 kl. 11.40.18

Jeg elsker kostymet!

Skjermbilde 2015-11-23 kl. 17.20.23

Hehe.

10432148_10206678874124867_835823780997866600_n

<3

Håper dere sier fra til meg hvis dere hater disse innleggene over alt på jord, og hvis det bare er irriterende. Men av det jeg har fått av tilbakemeldinger så langt virker det jo som noen av dere syns det er litt småartig, det er derfor jeg prøver å holde det gående! Og jeg fikk så mye nytt å screenshotte da dere delte deres egen fangst i kommentarfeltet på Facebook-siden min i påsken, haha. Fortsett gjerne med det! Screenshotmania!

Har dere googlet dere selv før? Hva fant dere eventuelt?

5 kommentarer

 1. Solfrid

  Eg likar desse veldig godt! Ikkje sluuuutt!

  Eg gjer det, sånn innomellom, men er aldri noko spennande, haha! Berre face, gulesider, biip (djis) og kjedelege greier. Buu. Litt glad for at eg ikkje finn meg på ei russisk side då, litt skummelt 😛

 2. Nettet kan være så skummelt 🙁 Og jeg elsker det siste der <33

 3. Hahaha kostymet <3 <3
  Og den siste dialogen, lol

 4. Fortsett med screenshots! Det er kjempegøy! 😀

 5. Æ syns den siste dær va så bra! Og så viktig.

  Har søkt på mæ skjøl ett par ganga, og det som kommer opp e en nyhetsartikkel fra når æ va 20, som handla om tyske turista (Æ jobbe i en resepsjon), og ett bilde som æ har tatt blir kreditert på masse ko-ko nettside om nå spaceship greier: » On 12 December 2008 Share International Foundation announced that a large, bright ‘star’-like object would soon be seen in the sky. It is a sign heralding the imminent appearance of Maitreya, the World Teacher, on His first television interview, which will take place in the USA. The ‘star’ is really one of four enormous spacecraft placed around the world. Since December 2008 numerous sightings of the ‘star’ have been reported on YouTube and television news programmes. Share International magazine has received hundreds of photographs showing the ‘star’ in a variety of stunning colours and shapes. The huge spiral manifestation over Norway is an extension of the work of these spacecraft and is irrefutable evidence of their reality. Our information is that further such manifestations are planned for the near future.»» – Æ daue!! At æ noen gang godkjente bruk av mitt bilde altså -.- x´D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *