Nye Snapchat

Åh, nye Snapchat? Jeg vet ikke om jeg likte forvandlingen.

For det første er det irriterende at alle Mystoryene plutselig HENGER sammen, så når jeg åpner èn og har sett ferdig den personen sin story, så åpner neste seg automatisk og den ville jeg jo for faen ikke se?

star434

For det andre har de avslørt oss! Før kunne man kopiere en rekke med tomme linjer og skrive så langt man bare vil, som på bildet over, mens nå? Nå kan du skrive to linjer (du får to linjer automagisk når du har skrevet ut den første), men så stopper det av seg selv. Du kan lime inn flere tomme linjer, men du får ikke skrevet noe. Jeg tror Snapchat har innført TEGNTELLING, så den stopper deg når du har skrevet så og så mange tegn i tekstboksen. På en måte er det vanvittig irriterende, jeg kan for eksempel ikke dele oppskrifter med dere mer, på den annen side er det ganske kult for da tvinger de oss til å bli enda mer kreative i bruken av både emojis og tegning. Så akkurat den oppdateringen har jeg et ambivalent forhold til.

collagegegege

For det tredje – nå kan du flytte tekstboksen din HELT opp til skjermen slutter, før var det en eller annen usynlig grense. Men det er jo forsåvidt greit.

De andre oppdateringene bruker jeg ikke (nye klistremerker i chatten/ringe/videoringe/og alt det der), så de gidder jeg ikke skrive om engang.

Har dere merket endringene? Hva syns dere?

6 kommentarer

 1. Kjipt med tegngrense 🙁 Men ja, vi får tegne mer!

  Jeg har akkurat videochatta med ei venninne, og det funka kjempebra! Så jeg liker det 😀 Jeg elsker nye ting.

 2. For sånne fosiler som meg, som har iphone 4s, så er det noe herk når folk har viktig snapinformasjon/tekst for høyt opp (eller langt ned eller ut i kanten generelt egentlig), for dere moderne mennesker har så svære skjermer, så ting som står i kanten på en iphone 6-snapp, syns ofte ikke på min lille gæmlisskjerm 🙁 Tenkte det kunne være greit å vite i forbindelse med (skrev først «i forhold til»-visket det ut i desperasjon!) Gjensidige-snappen hvertfall 🙂

  1. supermarie

   Takk for innspill! Det skal jeg huske 🙂 Haha, liker at du tok deg i det!

 3. Jeg elsker å følge deg på Snapchat!

  1. supermarie

   Åh så bra! <3 Tusen takk!

 4. Har aldri vært med på at forandring fryder så dette likte jeg ikke, haha. Kommer sikkert ikke til å teste videosamtale og alt det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *