Mediagic #45

Mediagic er lik media pluss magic (magisk), for de som måtte lure på hvor spaltenavnet kommer fra. Det finnes så mye magisk der ute, i mediene, og her er ukens funn:

Denne artikkelen om at sosiale medier er IS viktigste våpen

– Denne videoen, et slam poem om oss damer

Dette blogginnlegget, om å vokse opp på nittitallet

Denne sterke reportasjen, om når helter faller og en 21-åring som dro til Afghanistan og som ønsket å ta sitt eget liv etter hjemkomst, og om frivillige som reddet ham der staten sviktet. Hvis du bare skal lese én av disse tekstene jeg anbefaler, så bør du velge denne.

Dette blogginnlegget, om en far med demens

Denne teksten, om det å Je suis Charlie, Paris, og nå i sist uke Brüssel, men ikke Ankara. Hvorfor var vi ikke Ankara?

4 kommentarer

  1. Shit. Fantastisk Slam Poem.
    Sterk tekst om Ankara. Vi må våkne.

  2. Hei! Kom over bloggen din av ren tilfeldighet. Du inspirerer til de grader! Og bildene! har ikke ord over hvor vakre de er. Kan du være så snill å lage ett innlegg med tips til redigering, filterbruk osv? Hadde vært evig takknemlig.

  3. Malin Ry

    Takk for en samling av godt lesestoff 🙂

  4. Maria Stene

    Mediagic er noe jeg har undervurdert, har hendt jeg har bladd forbi uten å trykke på linkene. men innser nå at dette har vært dumt av meg, så måtte begynne å bla tilbake og finne flere, for de er inneholder viktige tema og artikler om verdensbilde i dag. Takk for at du tar deg tid til å finne slike lenker og vil dele det med oss. Takk for at du bruker tid på å blogge, din blogg er blant de få jeg leser. leser ordene, fordi det er mer mening bak de – skulle ønske flere blogget som deg! SÅ STÅ PÅ! Jeg er en av de som virkelig digger det du gjør!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *