Day 56

Tid for andre oppdatering på Day Zero-prosjektet, det er dag 56 og jeg har 945 dager igjen å rekke over alle målene mine på. Som nevnt kommer disse oppdateringene månedlig, litt for å oppdatere dere, og mest for å tvinge meg selv til å holde det gående.

00sloa.jpg

Ved første oppdatering ramset jeg opp alt jeg hadde klart å holde gående, og alt jeg hadde feilet på, så det skal jeg ikke gjøre enda en gang, jeg skal bare fortelle dere at jeg siden sist ikke har feilet på noe, jeg har holdt koken med både å logge av, middagsplanlegging, vegetarmiddager og fisk én gang i uka, og av nye ting har jeg:

66. Dra på kino alene, jeg var og så Spotlight

77. Prøve fem gruppetimer jeg aldri har prøvd før på Sats/Elixia, jeg prøvde Kettlebell og Yoga og har tre timer igjen å prøve før jeg kan stryke den helt fra listen

Jeg prøver stadig å finne ut mer om bestefaren til pappa også, og tante har gitt meg alt hun har av informasjon, men foreløpig kommer jeg ingen vei via Internett, i hvert fall. Jeg må lete andre steder, jeg vet bare ikke helt hvor enda? Kom gjerne med tips hvis noen av dere har drevet med slektsforskning før, om hvor i all verden en skal begynne å lete.

Har dere holdt liv i DZ-lista deres, dere som ble med på en ny runde?

5 kommentarer

 1. Lise-Marie

  Jeg fant litt av hvert her (http://arkivverket.no/Digitalarkivet) da jeg kikket på deler av min familie, men da visste vi veldig mye og det var derfor lett å finne «det vi lette etter» 🙂 Du har sikkert allerede vært der og kikket, lykke til med jakten videre!

 2. Riksarkivet eller lokale kirkebøker tror jeg er verdt å prøve for å finne ut noe mer. Lykke til!

 3. Veldig gøy å følge med på listen din!
  Liker at du har mer månedlige oppdateringer denne gangen. Da blir jeg minnet på min egen liste også.
  Håper du har hatt en fin påske 🙂

 4. Hei Marie! Gøy å lese om prosjektet. Skulle vel begitt meg ut på det selv, men føler jeg har nok med alt som det er nå. Apropos slektsforskning, så har du antageligvis vært på sidene til Digitalarkivet/Arkivverket allerede? Her forklarer de hvordan man kan starte: http://arkivverket.no/arkivverket/Bruk-arkivet/Slekt
  Håper det hjalp litt i hvert fall. Stå på med prosjektet og blogging! :*

 5. Jeg fant faktisk mye info på my heritage! Der kan man lage familietre og kikke på andres trær. Det var nettopp under andres trær at jeg fant masse info ;P

  Holder sånn passelig liv i DZ-lista ;P

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *