Wifi-fri, what to do?

Jeg fikk et spørsmål for litt siden, om hva jeg gjør når jeg ikke er på Internett. Haha, for et surrealistisk spørsmål, egentlig. Som om internett er LIVET og alt utenfor er…. ekstraordinært. Men her er noen av de tingene jeg fyller kveldene mine med (jeg logger av Internett klokken 2100 hver kveld)

– Baker rundstykker

– Leser pensum, eller andre bøker – de kveldene utenfor semester

seG8Qhn2MmYLLRbU_l8PzLLe-EAn7uEncgfMwdq9SAY

– Fargeleggingsbok

– Rydder på rommet

– Organiserer klesskapet

– Egenpleie; neglelakk, ansiktsmaske

– Ser på en god film, eller noe annet som går på TV

– Snakker med roomien min

– Er ute med venner

– Kino

– Lager mat

– Vasker

– Skriver

– Lager noe, hekler eller finner på noe annet å lage, jeg elsker å gjøre noe med hendene og på den måten sette tankene på pause

Noe å legge til? Si det, si det!

3 kommentarer

  1. Herregud så perfekt! Jeg mener, man får jo gjort så sykt mye fornuftig uten å være på nett. Har faktisk tenkt å innføre nettforbud i heimen fra kl 22, Aller mest for min egen del altså, jeg er et nattdyr som må anvendes fordi det absolutt ikke er forenelig med å være mamma. 21 er litt tidlig for oss med småbarn, for vi prøver å ikke være så mye på nett i løpet av dagen så tar igjen litt fra 19:30-20:00 tiden. Elsker listen din og skal absolutt gjøre mer av disse tingene fremover 🙂

  2. Trene, gå tur, skrive diverse ting for hånd, tegne, finne opp/lære seg et korttriks, lage en fysisk bok med bilder, billetter og misc fra reiser, lære hunden et nytt triks, lage artige ting ut av nobbyperler (som en sparebøsse), prøv ut noe nytt med sminken, legge puslespill, løse kryssord og sudoku, ta en tur i klatreveggen, gi deg selv en liten hjemmemakeover, lære å lese tarotkort, meditere, lage en inspobok eller vegg med bilder fra magasin og lignende…Der er så mangt! Må bare komme i gang, egentlig!

  3. Camilla

    Har ikke så mye å legge til, haha, det sier vel noe om hvordan verden har blitt. Føles som om livet baserer seg på wifi og det å være pålogga, som om alt det andre man gjør er tidsfordriv. Er i hvert fall glad for at du setter fokuset på å logge av, virker som flere bloggere har begynt med det:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *