Boktips: Så lenge det er stjerner på himmelen

2016-02-01 08.19.06 1#1

Denne boken leste jeg ut og forlot på Zanzibar. Så lenge det er stjerner på himmelen er en nydelig bok om Hope som er i ferd med å miste bestemoren sin til Alzheimertåka, og som i siste liten legger ut på en følelsesmessig oppdagelsesreise tilbake til røttene sine, røtter bestemoren har holdt skjult hele livet, men som hun nå er nødt til å fortelle om før det er for sent. Før hukommelsen hennes er tapt for alltid.

Boken inneholder ikke bare en rørende og god historie om familie og vennskap, men oppskrifter óg – familiens bakeri er nemlig en rød tråd gjennom hele boka, og jeg syns det er så gøy at de har valgt å krydre med kaker vi kan bake ut fra fortellingen, det gir noe ekstra til historien.

Har du lest den? Hva leser du nå?

Boka kan kjøpes her for 149,- (adlink)

Klikk her for å komme til alle innleggene som er merket med ‘boktips’

6 kommentarer

  1. Den har jeg ikke lest, men den høres fin ut. Leser hele samlingen av Narnia i disse dager 🙂

  2. Den boken er helt fantastisk!!<3 En av de fineste jeg har lest! Nå leser jeg Lucinda Riley – De syv søstre, elsker bøkene hennes!!!:D

  3. Takk for boktips! Det er de fineste tipsene jeg får 🙂

  4. Synøve

    Høres ut som en nydelig! Skal ha det i bakhodet neste gang jeg er på en bokhandel.

    For øyeblikket leser jeg «Jeg er Pilegrim», en thriller/hemmerlig agent-fortelling. Anbefales så absolutt!

  5. Den står i hylla mi og venter. Er opptatt med Engletreet av Lucinda Riley. Har en stor stabel eg skal gjennom iløpet av året, før eg får kjøpe nye.

  6. Må sette den på bok listen min da! Akkurat nå leser jeg seierherren står alene av Paulo Coelho. Liker mange av hans bøker 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *