Mwezi Boutique Resort

Sponset opphold // Jeg er ambassadør for KLM

Aller siste drypp fra reisen til Zanzibar, hvis du vil lese om hele finner du alle innleggene her. Vi bodde på Mwezi Boutique Resort de siste dagene av reisen, og det var LIVET!

Dere har sett noe allerede, men her ser dere bilder fra hytta:

2016-02-17 08.29.41 1Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with b1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with b1 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset

TO etasjer, valpemyk sand som stuegulv, alt av stein og tre og de var så opptatt av miljøet og hvis dere noen gang skal bo langs østkysten i Zanzibar ved Jambiani Beach – bo her.

På dagen var det så stille og fredelig, og på kvelden óg – hvis du blir ved hytta, men reiser du fem minutter med bil nærmere Paje, finner du flere hosteller og reisende og er det fredag kan du gå langs stranden, nordover, under en krystallklar stjernehimmel og finne fest etter fest; Jambo. Vi gikk forbi den første vi fant, som krevde penger for å komme inn, og fant neste – der var det null kroner i inngangspenger, og iskald øl og reggae-musikk, og stjerner på himmelen og bølgeskvulp og det var en helt perfekt avslutning på en deilig reise til Tanzania og Zanzibar.

Tusen takk for turen, KLM! (De fløy oss fra Oslo til Dar es Salaam, Zanzibar fikset vi selv men allikevel – hadde ikke kommet oss dit uten KLM in the first place – bokstavelig talt) Jeg gleder meg allerede til neste tur, som MÅ skje snart. Reisefeberen tar snart liv av meg.

1 kommentar

  1. Det så helt fantstisk ut!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *