Screenshot Sunday #4

Glemte helt dette innlegget her i går, jeg, det er jo egentlig en lørdagsgreie – men når det er påskeferie går alle dagene i ett uansett, så who cares! Her er ukens samling av screenshots fra telefonen min:

IMG_3545

Lo så fælt av den her, ser det liksom for meg. Haha! Introverts <3

Det bildet her vet jeg ikke hvordan jeg skal forklare, men der ligger i hvert fall Bare Egil og jeg skulle snappe han i forbindelse med jobb (jobben min hos Gjensidige), og hadde jeg plutselig på et filter på Snapchat som fikk ansiktet hans til å se så lite ut, og når jeg ser på bildet etterpå ser jeg at han ser RETT i kamera óg. Helt fjernt hele bildet, egentlig. Men det var en artig dag på jobb! Hva vi drev med får dere se senere i år.

Ble intervjuet av Demokraten – lokalavis i Fredrikstad – om det å være et forbilde.

Et bilde tanta mi la ut på Instagram, her er jeg 14 år. Se a! Midtskill og boblejakke. Skikkelig babe.

Broren min og meg.

Bestefar og meg.

IMG_3565

Story of my life. Jeg konsentrerer meg så innmari om å si mitt eget navn riktig, at jeg aldri – ALDRI – får med meg hva de jeg hilser på sier at de heter. Det er helt krisebanan!

IMG_3568IMG_3542

Snap-skryt fra en av dere <3 <3 <3

5 kommentarer

 1. For et koselig innlegg å våkne opp til en mandags morgen. Lo godt av introvert bildet!

 2. Hahaha, elsker disse postene! Og den apen, hallo, jeg kjenner meg så igjen ♡ Du var fin som fjortenåring også.

  PS: Har fått meg ny blogg, kom på besøk!

 3. Camilla

  Hahahaha, den med å ringe tilbake er så sann! Liksom, hvordan er det mulig å ikke være ved mobilen 0,5 sek etter du har ringt? «Did you die in the meantime?!»

 4. Lo godt av introvertbildet, haha.

 5. Solfrid

  Åhåhahaa, elskar desse innlegga!
  Fjes-bytte-bileta! Haha!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *