Glem de syv hav

2016-03-20 12.22.05 12016-03-20 12.22.07 1

Noen bilder fra da jeg hadde storfint besøk fra Hællæwood sist uke. Verdens fineste opphav! Vi spiste deilig lunsj på Engebret ved Akershus festning, kan definitivt anbefales, man føler seg nesten kongelig der inne og maten er så god!

I dag har jeg dratt med meg sølveplet ut i sola, jeg sitter i genseren til han som er fin, og de altfor lange ermene som ikke er mine gir meg en følelse av å tilhøre noen. Jeg kommer ikke over at våren er her, i hvert fall akkurat her, akkurat nå, jeg håper så inderlig at den varer. Trenger. D-vitamin.

I går mailet jeg KLM igjen, forresten (jeg er ambassadør for KLM). Neste reise goes to…… Kazakhstan! I hvert fall hvis det er plass til meg på flyet, den datoen jeg sendte over. Jeg håper det. Har noen av dere vært der? Kom gjerne med tips hvis dere har!

5 kommentarer

  1. OMG! Kazakhstan!! Så utrolig kult! Jeg skal dit i høst, så gleder meg veldig til å se hvordan du opplever landet og hvordan du trives 😀

  2. Så koselige bilder 🙂 Og Kasakhstan! Så spennende.

  3. Det blir spennende å lese om Kazakhstan! Det er ikke et typisk turiststed har jeg inntrykk av! GØY!

  4. Herlig! Og du, wow, kult med Kazakhstan!

  5. Camilla

    Kazakhstan, da tenker jeg bare på Borat, hahahahaa:P Har ikke vært der, så blir spennende å bli med deg på reisen:D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *