Hymn for the Weekend

Denne sangen, og filmen, som tar meg rett tilbake til gatene i Agra, India. Åh! Perfekt pausemusikk mens jeg er hjemom og spiser hjemmelaga rundstykker med nøkkelost og drikker iskald melk og en kaffe fra Narvesen, og ser på påskeliljene jeg tok med meg på vei hjem fra universitetet fordi det nesten er ti varmegrader ute og sola skinner, og mitt stille sinn smiler om kapp med den, mens jeg drukner i pensum og sitter og finpusser på en sak for de militære. Livet!

Håper dere også har en fin start på uka. Selv skal jeg snart i møte hos United Influencers, det gleder jeg meg til, men for å bli ferdig med alt jeg skal innen dét må jeg runde av nå og spikke videre på de uniformerte bokstavene. Vi snakkes!

Ps. Les alle innleggene mine fra India her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *