Hvor er duuu

Kjære vår, nå må du komme snart. Tin meg opp, ta meg med til et bedre sted, skyll bort den sorte snøen etter vinterens forurensing, vask vekk sørpe og gi meg en lysere, grønnere vei til jobb, gi meg bar asfalt, lukten av regn, fuglekvitter, hestehov og livsgnist.

Gi meg en park vi kan grille i og drikke vin, spille kort og le så vi får vondt i magen, en himmel vi kan ligge på ryggen og se opp på, sette substantiv på skyene og se de gli av sted, gi meg t-skjorte-vær og joggesko, eksamensnerver og lengsel etter sommerfri, gi meg årets første utepils, sol i øynene, gi meg en grunn til å ha solbriller på og til å ta jakken av.

Jeg orker ikke mer av nitriste vinter-Oslo. Så  i dag er jeg innom Amsterdam, i hvert fall er tankene mine det:

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset

Foto: priv, Amsterdam 2015. Teds kan forresten anbefales for frokost eller lunsj, superkoselig lokale og god mat! 

5 kommentarer

 1. I dag er det sol i Bergen og det føles som om våren er kommet. Men jeg vet at om bare få strakser er vinteren tilbake. Det blir heldigvis bare lysere og lysere og snart, snart er våren her. Klamrer meg fast til den tanken.
  Har utrolig lyst til å reise til Amsterdam! Er så himla reiselysten for tiden. Stort sett alltid, egentlig.

 2. Fine bilder av fine Amsterdam. Sender deg litt av sola og varmen og håper den rekker frem 🙂

 3. Fiine Amsterdam, var også der i fjor sommer! Før jeg fløy videre til Beograd og begynte på et lite interraileventyr 🙂

  Men jeg har et spørsmål! Om bare tre små måneder (!!) begynner jeg (endeliiiig) må min verdensreise!!! Får sommerfugler i magen av å tenke på det. Hvertfall så skal vi være ca. en måned i Brasil, og lurte på om du har noen tips til steder vi bare MÅ besøke? Troor vi ankommer Brasil (fra Bolivia) ca. ved iguazu falls, også reiser vi videre fra Sao Paolo. Vi blir borte 6,5 mnd, hvor mye lommepenger brukte du? Vi har tenkt 10 000 i måneden, og agenten vår fra Kilroy sier det er minimum hva vi trenger. Men jeg mener å huske du skrev at du brukte mye mindre? Veeeldig usikker på hvor mye lommepenger jeg rekker å spare opp….

  1. supermarie

   Å, herregud, så gøøøy! Nå fikk jeg sommerfugler i magen på dine vegne, haha. Fineste Brasil – GLED DERE! <3 Iguazu må dere, og jeg ville tatt turen innom Pantanal òg – det er ikke så langt derfra. Etterpå, stopp innom Bonito og snorkle og besøke grottene med det magiske blå lagunene i, og så ville jeg dratt over til Florianopolis med strandliv og egentlig NORD også, i nord er det så fint, både Jericoacoara og Recife og Olinda! Se på kartet og se hva dere tror blir best. Florianopolis er i hvert fall en 11 times busstur fra Sao Paulo, så det ville jeg ha prioritert! 44 strender, just saying.

   Jeg hadde også beregnet 10 000 i måneden, men bodde jo billig pga couchsurfing så det gikk ikke så mye penger hver måned, særlig ikke i Asia. Men Brasil er ikke SÅ billig, så der kan det fort gå litt. Jeg brukte mye mindre enn 10 i Asia, resten av verden var nok 10 minimumet. Tror jeg. Har ikke regnet på det, eh!

   Herregud, jeg ble gira nå! Lykke til med planlegging og alt!

   1. Takk for svar 😀 vi tenker vi må bestemme oss om vi vil holde oss nord eller sør for Rio, men vi kommer oss nok ikke voldsomt langt nord i så fall med bare 3-4 uker, eller hva tror du? Nå husker jeg ikke reiseruten din helt, men var du både nord og sør? Høres ut som du anbefaler nord i så fall, eller? 🙂

    Hvor mye reiste du «organisert»? Vi har ca 50/50 egenreise og organisert reise i grupper hvor transport og overnatting allerede er betalt. Men samtidig har vi tenkt oss hovedsakelig hosteller, og ikke så mye sofasurfing. Vi har egenreise fra La Paz til Rio ca 1-1,5 måned og i Sørøstasia 1-1,5 måned. Vi tenkte derfor 10 000/mnd (som vi håååper vi klarer å spare opp) og satser på at det holder!

    Og ja, du kan TRO vi gleder oss! Du var forresten mye av inspirasjonen for denne turen 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *