Månedsmeny

Herlighet, jeg burde ikke dele det her, det er jo bare rot, jeg ser det nå.

ukesmeny

De rettene som er merket i orange er det jeg faktisk har spist, alt annet har jeg ikke fått laget fordi jeg enten har spist borte eller fordi jeg hadde igjen restemat fra andre dager, sånn at planen min bare falt helt ut. Men poenget med disse menyene har jeg allikevel holdt i live; nemlig å gjøre storhandel én gang i uka! Jeg må si det igjen, jeg sparer så mye penger på å droppe de daglige turene innom butikken på vei hjem fra jobb, fordi jeg ikke vet hva jeg skal ha til middag. Med en plan sparer jeg både tid og penger og enorme mengder med tankekraft, for herregud for et slit det er å tenke ut hva en skal spise fra en dag til annen.

Å, jo, og det som står i parantes er hvor dere finner oppskriftene! Jeg veksler mellom Green Bonanza, Meny-appen, Matprat-appen og Trines Matblogg når jeg finner frem inspirasjon til menyene mine.

Så da er spørsmålet – vil dere at jeg skal fortsette å dele de håndskrevne ukesmenyene mine? Vil dere i så fall ha de hver uke, eller månedlig – sånn som denne?

Ha en fin mandag så lenge, nå må jeg dra på skolen! Og tusen takk for god respons på det forrige innlegget, om det å være forbilde. Og takk for SNAPS, og delinger på Facebook, og jeg blir så glad av dere. Tusen takk, fra bunnen av hjertet tarmen!

1 kommentar

  1. Ååå, jeg elsker ukemenyer! For meg kan det være både ukentlig og månedlig, hehehe <3 Skal begynne med dette selv ass. Takk for inspirasjon, Marie!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *