Det generalen sa

Tenk at det er et år siden generalen ville møte meg – lille frøken hvem-faen-er-jeg (jeg omgås nordlendinger i flertall om dagen – unnskyld mamma), og han ville snakke om sosiale medier og hvordan han kunne bruke kanalene og vi snakket om Snapchat og han med alle gullstjernene på kassa fikk plutselig stjerner i øynene òg, vi bør være på Snapchat, sa han, til kommunikasjonssjefen sin, og jeg kastet notatene mine veggimellom av fryd, en general vil på Snapchat, og denne uka, et drøyt år senere, sitter jeg her og snapper for Heimevernet – akkurat som vi satt og snakket om da, og hvor kul har en general egentlig lov til å være?

Og responsen på Heimevernets første dag på Snapchat har vært helt overveldende, jeg digger at så mange sender snaps tilbake, bilder fra øvelsen, av kortspill i telt, av en hanske gjenglemt eller mistet i KO, av ei som sitter og strikker på en kaserne, tusen små øyeblikk fra en stor øvelse, og jeg føler at jeg er overalt på Cold Response på en og samme tid. 

Følg ‘heimevernet’ hvis du vil være med litt du óg! I dag har jeg snappet opp noen glimt fra turen over fjellet, og fra en dag med Sjøheimevernet. Fine SHV, og for et kontor de opererer i – jeg har regelrett slept haka mi rundt i bølgene i hele dag. Den naturen? For en diamant vi har, her oppe i nord! Gleder meg til å vise dere bilder. 

Å, apropos den turen over fjellet, dere som har meg på min egen snap så sikkert hvor kronidiot jeg var i dag, som kartleser, jeg hadde et stort kart liggende i fanget mitt med veldig liten skrift, og jeg er nærsynt og ville ha det større, og tok meg selv i å bruke to fingre på papiret for å zoome inn. To fingre. På PAPIRET. For å zoome inn. Da er det på tide å pakke sammen, ass… 

  

2 kommentarer

  1. Kjempegøy å følge på Snapchat 😀 Snap er den nye oljen ass.

  2. Det er så gøy å følge med! Og du er ikke den eneste som har zoomet på papir.. Omg, man føler seg helt hjernevaska!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *