Militær Snapchat

2016-03-01 01.51.39 1

Foto_priv, Cold Response 2016, Trønderlag

JEG KOSER MEG SÅNN! I dag har vi vært rundt og tatt bilder og oppsøkt soldater her og der, og Heimevernet lanserte på Snapchat i dag tidlig, og ga meg ansvaret for dét, så nå snapper jeg tørre «Hvor mange har du plass til i teltet ditt? Vet ikke. Har ikke telt»-vitser og HEYmevernet-ordspill til den store gullmedaljen, og følg gjerne Heimevernet dere også, for å se litt av hva jeg driver med om dagen, og hvordan Cold Response foregår, jeg lover å roe ned vitsene og vise noe matnyttig óg, du finner det jeg legger ut på brukernavn heimevernet (null tull). Du kan også legge oss til ved å klikke her.

Nå har vi en liten pitstop på pressesenteret før vi ruller ut igjen på nye kalde eventyr. Bli med meg, da, på Snapchat! Så snappes vi der – smil!

3 kommentarer

  1. Så gøy å følge med på! Vil du følge redd_barna på Snapchat? Vi går en walkabout for dei, og da kan du få med deg hva det går ut på

    1. supermarie

      Så spennende! Det skal jeg gjøre <3

  2. Trøndelag, ikke TrøndeRlag 🙁

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *