Enda ikke satt sammen soveposen

Selfie

Men militæret, der VAR du jo! Åh, minnene fra rekrutten bare strømmer på, i går kveld dro jeg frem soveposen jeg tok ut på depoet i 2012, som jeg enda ikke har brukt på øvelse (hei priviligert presse- og informasjonstjænest, sover inne, vi da), og den var til min store forferdelse fremdeles i to deler (!), og alle som har vært i militæret – i hvert fall var det sånn da jeg var på rekruttskolen – husker vel hvor umulig det var å skulle prøve å sette soveposen sammen, altså feste selve innmaten i soveposen til yttertrekket, vi gjorde det i en stor felles leksjon, husker jeg, på rekrutten, og ENDA fikk jeg det ikke til uten fysisk hjelp fra et befal, og her stod jeg altså, midt i en lite vinterisolert hytte i bikkjekalde Trønderlag og skulle fikse dette helt selv i går kveld, jeg prøvde ikke engang, jeg, bare stappet innmaten inn i den grønne sovetarmen og la meg. Frøs ikke ihjel, så det gikk visst greit.

Gårsdagen gikk stort sett med til det første oppdraget, før jeg ble plukket opp av to supertrivelige jenter og kjørt mot pressesenteret litt lenger nord, og der satt jeg meg til å skrive og jeg hilste på resten av kommunikasjonstroppen, og planla dagen i dag, som jeg tror blir fantastisk bra – og det må jeg si; så utrolig vakkert det er her oppe! Jeg har bare vært i Trondheim, jeg, men nå har jeg jo sett at det finnes et Trønderlag utenfor óg. Gleder meg til å flekke barten min her i fire dager til!

Ps. Følg meg på Instagram (@supermarie) og Snapchat (superbrud) for hyppigere oppdateringer.

2 kommentarer

  1. Ååh! Husker det på rekrutten ja! Det var frustrasjon!!

  2. Så gøy det er å følge med deg på Snap 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *