Military Monday

Skjermbilde 2015-11-23 kl. 17.51.45

Mandag – ukens spebarn! Denne uken er helgrønn og skjønn, jeg er i Trønderlag, på Cold Response, og jeg skal observere, skrive, fotografere og se igjen grønnkledde kollegaer fra overalt, og treffe nye, og jeg er allerede smått i gang med første oppdrag, et utrolig kult et, og jeg digger at Heimevernet tenker nytt og annerledes, og jeg skal vise dere når det er publisert, kan ikke røpe noe nå, hjernen min fungerer sånn at hvis jeg skriver litt om det her nå på bloggen først, og stikker hull på tenkebobla og det byggverket jeg bygger ord for ord i mitt eget hodet, forsvinner alt sammen for meg, og det raser, og det kan jeg ikke risikere, for da blir det ingenting igjen til den saken jeg skal skrive, så jeg dropper det. Bare vent her så lenge, så kommer det plutselig!

Ellers må jeg berømme feltpresten for jobben han har gjort med været! Sola skinner og det er så vidt blått på gradestokken, jeg håper været holder seg sånn. Det er nesten VÅR der ute!

Ha en fin mandag, så skrives vi senere. 

4 kommentarer

  1. Lykke til der oppe i midt-Norge 😀

  2. Ha en fin mandag, søta!!

  3. God mandag 🙂

  4. Kos deg masse på Cold Response, jeg skal også være med, men fra Bodø 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *