Screenshot Saturday #2

Hey! Siden dere likte så godt det innlegget hvor jeg viste dere ting jeg har tatt screenshot/bilder av på mobilen tenkte jeg å gjøre det til en fast greie, enkel lørdagsunderholdning, og jeg kommer til å samle alle under taggen «screenshotsaturday», så hvis dere vil bla gjennom tidligere innlegg i samme gata kan dere finne alle ved å klikke på taggen i bunn av innlegget. Så here we go, enda et utvalg av hva jeg har lagret på telefonen min:

Skjermbilde 2016-02-11 kl. 18.38.09

Dagbladet med et spennende ordvalg: Titanic-prosjektet lagt på is. Heh.

wy

ANER IKKE

33sWwJmEKsajc4d4f-N57k_H-n2zmukBIbE3_lwnY18

Alle som har sendt meg snap av en BMW X6 (eller en bil som ligner) vet sikkert at jeg tar skjermbilde av hvert eneste bilde. Min type porno!

KfgX58ziauIVMGLZTBjBMlifCMZEOsbN6rd2ixpQncQ

Det er meg.

WndY0TJXDGM_odZ2WPNZLwOLtRofAIbD4vVZ4hJY-sM

Det er også meg

hFi8iAP2-UlrD2g83SGEekWXvtFRYNxa2bQThj0Ocns

Enda en!

xJc6xCKxMAabpMYOwKZTZQX8WN92ynzs5IQI2LwMy2o

MERK DERE forholdismen. TRE steder er «i forhold til» brukt. Og samtlige er feil. Faen i helvete, Dagbladet, jeg blir fysisk uvel. Det er rett før jeg setter meg ned og skriver et brev til Erna og krever at forholdismen innføres i livets pensum. Dette går ikke lenger.

IMG_2797

JEG BLE SÅ SKUFFA HER! Jeg bare å, se, drømmeleilighet til bare 490 000! JEG TAR’N og så klikker jeg meg inn og bare ok, to millioner. SÅ SKRIV DET I OVERSKRIFTA DA, drittmegler.

IMG_2867

Haha, Rema ass. Skjermbilde fra ei venninnes MyStory!

Processed with VSCOcam with b1 preset

Meg – hvis jeg var Trump. Hvis jeg var han ville jeg bare ha sluttet med det, med å være han, altså. Hvis han vinner orker jeg ikke mer av verden, da melder jeg meg ut.

God lørdag! Kom gjerne med tilbakemeldinger på om jeg skal fortsette denne spalten eller ikke, og evt hva dere vil se mer/mindre av (jeg screenshotter alt fra snapper til meme’s til bilder av meg selv etc etc. Your call!

5 kommentarer

  1. Du må bare fortsette 😀 Selv om jeg er litt mentalt skada av face(?)swapen og SuperMarie Trump. Haha.

  2. Kjersti

    Herleg underhaldning – du må berre fortsetja så lenge du orkar 😀 Skriv gjerne det brevet til Erna Solberg og, om forhaldismen, for det er noko eg og irriterar meg helselaus av! Er lett med som medredaktør og i grunn 😛

  3. Supertrump!! Haha!

  4. Camilla

    Denne spalten må du fortsette med! 🙂

  5. Mermermer!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *