Det tar helt av

Herlighet, jeg elsker at rusletipsene mine til Odins Soldater har spredt seg som ild i tørt gress, eller som en viral hit på internettet – som sikkert kommer til å være den nye sayinga om noen veldig få år, men jeg får jo angst óg, jeg er vant til å bare ha en liten gruppeklem av noen lesere her inne – dere altså – og nå har jeg plutselig fått hele Facebook ramlende i fanget óg, men det er jo gøy. Det er jo det.

Det tar litt av på jobbfronten óg om dagen, faktisk, for vi, det vil si Gjensidige, publiserte en Snapchat-film i går, hvor jeg viser hvordan jeg lager MyStoriene til Gjensidige på Snapchat (gjensidigenorge), som er en av arbeidsoppgavene mine (drømmejobb jaaa), og hvordan vi kommuniserer med ungdommen når vi skal snakke om dritkjedelig (no offence, jobben) forsikringsstoff, og sjefen har spytta på litt penger på den videoen på Facebook, så nå har hundretusenvis av folk sett meg der óg, alt på en gang, men jeg tenkte i hvert fall å vise dere filmen. Det var det jeg tenkte.

Her er den:

Nå har Gjensidige sin Snapchat flere følgere enn min egen, jobb-Marie utkonkurrerte Marie-Marie der altså. Men det er jo så mye morsommere å snappe som Gjensidige og legge ut om påkjørte tigre (når jeg snapper om påkjørsel av viltdyr om høsten), Tor med hammeren (når jeg snapper om ekstremvær) og katter som ikke kan strikke (frost og kuldeskader på hund og katt), enn å legge ut om meg selv i 10 sekunder hele tiden. Nei, jeg har funnet min nye lidenskap i livet der, det har jeg virkelig!

Og jo, en ting til, i dag? I dag fikk jeg vite at jeg har jobb ved siden av studiene UT ÅRET! Jeg har ikke vært så lenge i samme stilling siden tiden min i Forsvaret, og det føles fantastisk å for en gangs skyld vite at jeg har en jobb lenger enn bare seks måneder frem i tid. Og ikke bare «en jobb», men drømmejobben. SÅ FORNØYD!

Hva syns dere om filmen?

6 kommentarer

 1. Filmen var så bra! 😀 Skikkelig fint laget + bra innhold. Er det ikke det vi liker a? 😀 😀 😀

 2. Veldig god film! 😀
  Plutselig får gjensidige en følger til!

 3. Veldig stilig film. Må vel snart begynne å følge Gjensidige – blir nysgjerrig!

 4. Kristin

  Elsket filmen! Og nå skal jeg jammen følge gjensidige på snap 🙂

 5. Gratulerer med jobb «i litt lenger enn 6 måneder fram i tid» 😉 (Y)

 6. Une Sesilie

  Du er så rå på instagram, Marie, både privat og på jobb 🙂 Så gøy å følge med 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *