Those days

Skjermbilde 2016-02-23 kl. 08.44.19

Rømte til Bergen for en helg, kom hjem igjen apatisk. I går var mandagen så blå at den ble svart. Men det er først når det er mørkt at en kan se stjernene skinne, så jeg fant et glimt av smil allikevel, i dette her:

 • Carina (bffs since barneskolen) på jobben, lyser opp tilværelsen min!
 • Jeg fikk trent TRX igjen, etter en lang lang tid uten
 • Salsaen jeg lagde til middag, herregud – så god! Jeg har blitt så flink på kjøkkenet, dere, dere skulle vært her hver dag og sett og smakt
 • Taco uten kjøtt, som var middagen i går, jeg prøver som nevnt å kutte ned på kjøttet – både for helsa og miljøet, og det går så bra at jeg nesten vurderer å trappe opp enda mer. Det er uendelig mye god veggismat, enten du er vegetarianer eller ikke (jeg er ikke, men koser meg med kjøttløse middager allikevel)
 • Jeg fikk pakke levert på døra i går, med klær jeg bestilte på nett for en uke siden, og ALT passet og var fint!

Bergen var magisk som vanlig, forresten. Det var kanskje derfor det var så tungt å komme hjem, haha, Linda (hun med foten, for dere som følger meg (superbrud) på Snapchat) fant jeg på rekrutten og selv om vi er totalt ulike har vi klart å holde god kontakt siden da, og hjemmet hennes er et fristed jeg rømmer til, med verdens deiligste dyne og maten hun lager – herregud… Og hjemmet hennes? Hun har rundet hele konseptet interiør, og alt hun tar i og sier blir til gull. Linda, ass. Alle skulle hatt en sånn i livet.

I dag er det skole, favorittfaget mitt er det eneste som ikke har tatt vinterferie, og det gjør egentlig ikke så mye, jeg sitter gjerne og hører på forelesning om krig og fred og sånn på en tirsdag.

Hva skal dere i dag?

5 kommentarer

 1. Aw <3 u oxo vennen 😉

  1. supermarie

   Klemz ;);)

 2. Solfrid

  Den foten! Likar det, og interiøret!
  No fekk eg lyst til å bestille ting på nett. Pakke i posten altså, det er fint!

 3. Del oppskrifter med oss! Vi har minst en kjøttfri dag i uken hjemme hos oss, både store og små digger det. 🙂

 4. Pakkepost er noe av det beste jeg vet om, hoho.
  Hurra for mer vegetarmat! Jeg har ikke spist kjøtt på over ti år, så jeg heier på alle som trapper ned. (I går var det forresten kjøtt som var temaet på vinstudiet, altså hvordan man kombinerer kjøttmat og vin! Der kommer jeg jo ganske kraftig til kort, men mens alle rundt meg smakte på skinker og pølser, kunne jeg drikke desto mer, høhø!)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *