Mediagic #40

For en rar og fin tirsdag, på forelesning i dag ble jeg gjenkjent fra pensumboka i retorisk kommunikasjon, døde på stedet, men hun var så kul og jovial at det ble ikke så kleint som det kunne ha blitt, i stedet ba hun meg bli med på en kaffe og så fikk jeg tre nye venner på kjøpet, forever alone som jeg egentlig var – enslig medievitenskapstudent blant et hav av lektorspirer, heihei.

Etter skolen dro jeg hjem på spinatsuppe (mmm) hos ei jeg pleide å være grønn sammen med, superkoselig, og hun ga meg nøkkelen til å lykkes med vegetarmiddager fremover, så nå gleder jeg meg faktisk til å fortsette på min kjøttreduserte matvei!

Så jeg kan jo starte tirsdagens liste over internettfint med….

-…denne matbloggen, med fantastiske oppskrifter for de kjøttløse!

Denne kronikken om jenter og teknologi

Denne kronikken, om at helt vanlige mennesker som aldri har gjort en flue for tred, plutselig kan ønske et annet menneske død – bare fordi det er på flukt

Denne dokumentaren, nominert til Oscar, jeg har ikke rukket å se den selv enda, men fin fyr har anbefalt den tusen ganger – og hans smak er som regel min smak, og da er del deres óg, si

Denne kronikken, om at vi må VÅKNE OPP og verneplikt

Denne illustrasjonen av mennesker med mobilnakkern – spot on

Dette bildet, og Lily Allen på Facebook generelt – følg henne!

Yousef, som dere også bør følge på Facebook, han var akkurat ute og gikk med «Odins soldater» (herre-jævla-gud) for å forstå mer, og han gjør så mye bra, og skriver så mye bra, og verdt å følge han óg

Skjermbilde 2015-11-23 kl. 17.37.41


«Monster under senga» hehehe, foto_priv 2011 elns

3 kommentarer

  1. Den dokumentaren er helt fantastisk. Definitivt verdt å se 😉

  2. Åå, jeg liker så godt at du prøver deg litt på vegetar! Takk for bra bloggtips 🙂

  3. Marianne

    Hvorfor er 80% av de som kommenterer på vg, db og andre nettaviser troll på grensen til rasistiske som går på personangrep med èn gang de får et bra motargument på sin kommentar om at flykninger bare er lykkejegere med flere 1000kr i lomma? Slår aldri feil! Trist egentlig..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *