Video: Q&A II

ENDA EN VIDEO, hva gir’u meg. Her er del to av spørmålsrunden. Og selv om jeg sier det i videoen også (det er jo faktisk ikke sikkert dere gidder å se hele), sier jeg det igjen: kom gjerne med forslag eller ønsker til hva jeg skal lage video om neste gang, for nå er alle spørsmålene besvart og jeg har ikke peiling.

Jeg er hjemme i Fredrikstad for helgen, så deilig å være her igjen! Vi har fått nytt kjøkkengulv og kjøleskap, og her om dagen luftet mamma tanken for meg, om at broren min skal ta over huset etterhvert, og hun lurte på hva jeg tenkte om det, og selvfølgelig, sa jeg, for jeg er rotløs og har ikke husplaner på sikkert femten år enda, og han har blitt pappa og har familie og er bedre rustet til å ta over her enn meg, og jeg fikk klump i halsen og begynte nesten å grine mens vi snakket om det, ikke fordi det er så trist – for jeg vil mer enn noe annet her i verden at barndomshjemmet blir i familien, og hvem er vel bedre til å ta vare på det enn broren min som er byggmester og himla good at it? Jeg ble bare så emosjonell fordi det er et enorm tankesprang – det å se for seg at støvet (mamma og pappa) flytter ut og ikke skal være her mer, det er liksom et kapittel jeg aldri kommer til å bli klar for å bla om til. Utrolig hva et hjem skal bety, foreldre er jo foreldre om de flytter seg fra ett hus til et annet, allikevel skal den tanken være så tung for hjertet, åh, sett verden på pause, det går for fort!

Ha en fin lørdag da, superstjerner, og takk for at dere stikker innom her og er så fine og gode! Dere betyr så mye for meg, vit det, jeg gleder meg til å logge inn på bloggen og se etter kommentarene deres hver eneste dag, null tull. Takk! GRUPPEKLEM (/emosjonelt sammenbrudd slutt)

10 kommentarer

  1. supermarie

   Er det sant? Du er ikke sarkastisk? Haha, den er jo så tråkk! Men TAKK! <3

 1. Du er god på det der med videoblogging. Stå på! 😀

 2. Du er flink til å videoblogge 🙂 Stemmen din er fin og behagelig å høre på. Og øynene dine er så pene.

 3. Solfrid

  Føler eg er tom for idear. Driv å finn på ting til day zero, har igjen 12 mål, er vanskeleg! Haha.
  Eg kunne likt ein slik «follow me around», men altså, skjønar om du ikkje har lyst 😛

  Å, skjønar godt det er emosjonelt! Er veldig glad for at eg kjem frå gard der ein generasjon bur i eit hus, og den forrige eller neste i nabohuset. Eg kjem ikkje til å bu der sidan min eldre bror tar over, men då blir ikkje garden borte! (Forhåpentlegvis)
  Mystoryen din i dag var fin/trist i dag, med begravelseslåt. Ååh. (Men, var det fin fyr med på eit bilete, eller broren din? Haha. (Helsing bygdedyret lizm))

  1. supermarie

   Det var søskenbarnet mitt, så ingen av delene, haha 😀 Glad for at du fikk ferdig lista di <3 Håper du har hatt en fin søndag! Klem

 4. Du er så fantastisk! Jeg er så glad for at du er så reflektert 🙂

  PS: Elsker det du gjør på Gjensidige sin snapchat!

 5. Du er så (super)fin, Marie 🙂 Du har virkelig en behagelig stemme, og man hører at du snakker fra hjertet. Jeg misliker de videobloggene hvor man ser at skaperen sitter og kun ser på hvordan de selv ser ut, retter på håret og lager duckface, bahhh.. Du vil virkelig gi gode _svar_ til leserne dine, og det er så bra <3
  Jeg må forøvrig nevne noe rundt det med barndomshjem. Jeg var livredd da mamma flyttet videre fra der jeg vokste opp, og tenkte at det kom til å være så forferdelig trist å aldri skulle gå inn dørene der igjen. Men…det var det ikke. For minnene er jo der enda. Det nye hjemmet føles nesten like "hjemme" som barndomshjemmet, pga de som bor inni det.

 6. Hei, du studerer medievitenskap, og har fått med meg på snapchat at du har retorikk (?) som 40-gruppe. Er dette noe du anbefaler og hvordan er det? Hilsen en 1 års medievitenskap student med utallige mange spørsmål om valg av 40-gruppe hehe

  1. supermarie

   Ja! Det har jeg, jeg har bare mitt første emne i retorisk kommunikasjon nå, skal ha to eller tre til for å oppnå 40 studiepoeng, men så langt liker jeg det godt! Det er retorikk, tekstanalyse, multimodale tekster, alt innen tekstanalyse, egentlig. Vi analyserer ting, går gjennom eksempler 🙂 Hvis du har eller har hatt MEVIT2700 så minner det bittelitt om det, bare at vi går enda dypere inn i den retoriske analysen av tekster!

   Bare spør hvis det er mer du kommer på <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *