Hvorfor mobiltelefonen min aldri må stjeles

Glem frykten for at andre skal få fingrene sine i dine private bilder, jeg er livredd for at andre skal se gjennom telefonen min fordi den er fylt opp av bilder og ting jeg ikke kan forklare, og jeg er oppriktig bekymret for hvordan det kan tolkes og analyseres og mest sannsynlig ende med en eller annen mystisk diagnose på psyken min. Jeg havnet i en sånn situasjon med tanta mi på julaften, hun skulle se på et par bilder og så sa jeg at nå tørr jeg ikke scrolle lenger for… eeh. Og tanta mi ville selvfølgelig scrolle videre, for hun ble nysgjerrig, så da måtte vi scrolle videre, da, og det neste bildet vi kom til, tanta mi og jeg? Et skjermbilde av ballene til bikkja til venninna mi som hun sendte meg på snap for flere uker siden. HVORDAN forklarer man det til en tante som ikke engang er på Facebook? (Ikke at de som er på Facebook, Instagram, Snapchat, hvilken kanal som helst ville ha forstått noe mer av hva det bildet gjorde på telefonen min heller, haha)

Jeg KAN ikke vise dere de verste, for det tror jeg ikke er lov, men her kommer det i hvert fall et lite utdrag av hva jeg har liggende på telefonen min – både humor og privat. Jeg er dronningen av skjermbilder – null tull. Jeg tenkte dette var mer interessant enn de der «Instagram lately»-innleggene, for Instagram-bildene mine finner dere jo på…. Instagram (@supermarie). Så here we go:

2estht34ythrd

Hahahaha! Se på han!

FullSizeRenderIMG_1906IMG_2158

Fra vorset hos Ane da Heddzzz var i byen, med June og Ane og Hedda og meg og venninna til Hedda og Astrid Helen.

IMG_2428

Roomie, Seher og meg selv fra i sommer, herregud, så brun jeg var da?

Processed with VSCOcam with c1 preset

Meg og vekteren – tatt midt i et filmopptak dere sikkert får se om ikke så lenge, heh.

IMG_2513

En oppskrift fra en følger på Snapchat, som jeg fikk etter at jeg ba om hjelp til middagsmeny! Gleder meg til å prøve den ut! Heter fortsatt superbrud på Snapchat, if you wanna.

IMG_2570IMG_2571rth

Skamløs selvskryt ved å ta printscreen av andres skryt og legge det ut på bloggen, haha, men helt alvorlig – jeg setter sånn pris på alt dere skriver til meg, og at vi kan snakke sammen på Snapchat og i andre kanaler, det betyr så mye og jeg blir så GLAD. Dere er SÅ FINE! Tusen tusen takk for så mange fine ord, særlig etter videodebuten min, åh.

Og så det mest hysteriske av alt jeg har tatt screenshot av noensinne. SE UTTRYKKET!!!!!

rtheh

Hahahahaha! Åååhhh!! Jeg elsker det fjeset! Herregud, jeg dør. Hahaha!

Misbruker dere óg skjermbildefunksjonen på telefonen, eller er det bare jeg som sanker screenshots som en GAL? Bilder-mappa mi er seriøst helt ape.

6 kommentarer

 1. Hahah.. Morsomt innlegg.! Bruker en del screenshot ja, men faktisk mest til inspirasjon :p

 2. Ingrid E

  Fantastisk innlegg! Mobilen min er helt lik 🙂 Ikke mye som kan deles med verden 😉

 3. Haha! Du er neppe alene, men jeg lagrer skjermbilder sjeldent 😛 Blir for mye å bla gjennom etter hvert, hehe.

 4. Hahahaha jeg ler 😀
  #freethenipple!

 5. Solfrid

  Åå, du er ikkje åleine, haha. Fleire slike innlegg! Hahahaa!

 6. Hahaha, tisser meg ut!! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *