Denne ukens erobringer

Fredag allerede og snart halvveis i februar og snart vår òg! Herlighet, tiden flyr. Her er noen fine ting med uken som har gått:

– Jeg ble verdensmester på kjøkkenet, håndterte både veggismat og torsk med kokte poteter (!) til, første gang jeg har kokt poteter i hele mitt 25,5 år lange liv, jeg prøvde én gang i den forrige leiligheten, og da var potetene fremdeles steinharde når de var «ferdig», og etter det ga jeg opp hele livet, men nå har svigermor presset meg til å prøve, og jeg klarte det, og fant igjen selvtillita, så denne uka! Denne uka ble det kokte poteter til middag og jeg er så stolt.

(Tenkte jeg skulle legge ut ukesmenyene mine og oppskrifter til dere, vet selv hvor vanskelig det er å komme på hva en skal ha til middag fra dag til dag)

unspecified

– Jeg kom over videoterskelen, og var oppriktig talt nervøs for tilbakemeldingene, det er ekkelt og nakent å sitte og snakke i levende live foran et kamera, på stillbilder kan man alltids kontrollere ansiktsutrykk og vinkler så du viser deg fra ditt beste, på video er du «all out there» og for meg var det en høy mur av en terskel å komme seg over, men som jeg kom meg over, og nå føler jeg meg litt mer selvsikker enn før jeg lagde video, takket være alle de fine tilbakemeldingene fra dere. Takk, takk, takk!

– Jeg handlet mat for en uke og vel så det, for bare 430 kroner. Hvorfor i all verden har jeg ikke begynt å ukeshandle tidligere? Så mye penger spart! Takk og lov for Day Zero project.

Hva har vært fint med uken deres?

7 kommentarer

 1. Oi, så billig! Har jo hørt det er smart med ukeshandling, men da må man jo tenke så langt frem i tid, hahaha 😀 Her i Brasil har de t.o.m. månedshandling der de kjøper alt de trenger til en måned som ikke blir dårlig, typ bønner, ris, såpe, vaskepulver, melk (melk har 3 mnds utløpsdato her, vet ikke hvor bra det er, høhø….) etc.
  Og ja, du har vært kjempeflink med mat, i hvert fall ifølge snapchat, grattis!

  Denne uken fikk kjæresten og jeg endelig leiligheten vi ville leie etter masse byråkratigreier og jeg har endelig klart å spise litt sunnere etter at de tre første ukene her innebar kake, dessert og godteri hver dag :O

  Ha en fin helg, Marie! Alltid en fryd å stikke innom her!

  PS. Hva slags kamera bruker du til videoblogg?

  1. supermarie

   Haha, ja, det krever litt planlegging – men det lønner seg VIRKELIG! Åh, Brasil. Jeg savner det landet! Gratulerer med leilighet – så deilig! Og takk for at du liker å stikke innom <3 GOD HELG til deg også!

   (Jeg bruker Samsung NX200 til video!)

 2. Liker dette innlegget 🙂 Det er så viktig å se gjennom det gode man har.
  Denne uken har vært fin fordi jeg ble invitert på koselig middag, fikk gave og har solskinn å nyte resten av helga (håper jeg) 😀 Og så skal jeg på kino i morgen.

 3. Beate B. Olsen

  Marie! Det er vel 1-2 år siden jeg begynte å lese bloggen din. Og da likte jeg ikke å lese blogger. Jeg begynte å lese bloggen din fordi den handlet om reising, men innså fort at den inneholdt SÅ mye mer, trening, mat, millitæret, faren din. Den inneholder ALT, og du klarer å beskrive det på en utrolig fin måte. Du framstår som en sterk, ung kvinne og du er et forbilde for mange. Stå på! Du er så utrolig flink og godhjerta. Og jeg blir så glad av å se mystorien din, lese innleggene dine og dine nye innspill..

  God helg fra Beate.

  1. supermarie

   Åh, herregud, Beate. Tusen takk! Tusen, tusen takk. Det betyr så mye å lese det! Nå ble jeg glad. Jeg skal ta med deg kommentaren din videre i livet, det lyser opp på mørke dag <3 GOD HELG! Klem

 4. Solfrid

  Vekeshandling, shitmandude! Det er bra jobba!
  Forresten, den gule genseren i video nr. 2 (åjadda, eg er abbonent!) er så fin! Kler deg skikkeleg godt 🙂

  Her tok eg eit lite steg for meg med å ringe på ei jobbannonse. Sat å/og(?) skalv som eit aspeløv, men eg gjorde det og det gjekk bra! Håpar på jobben, det hadde vore ganske perfekt.
  Har greid å leggje meg til ganske normal tid etter å ha lagt meg 02 og stått opp 10-11 sidan jul. OG stå opp 07.30 for å kome meg på «kommunikasjon og personlig utviklings» kurs (aka jobbsøkerkurs).

 5. Det er vel ingenting som er så digg som å nå målene sine, uansett hvor store eller små de måtte være. Godfølelsen av å meste de forbaska potetene! Liker prosjektet ditt, det inspirerer! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *