Video: Q&A

Her kommer del 1 av spørsmålsrunden jeg hadde i januar, og video 1 av 7 på Day Zero-prosjektet mitt. Jeg har allerede lært mye om hva jeg må gjøre bedre til neste video, og denne her ble det to versjon av – en lang på 18 minutter, og en på 14:59, fordi jeg googlet mens jeg lastet opp den første og fant ut at filmene ikke kunne være lenger enn et kvarter, men det kunne de jo, så nå ligger det to versjoner ute, en med et par svar mindre og noen skarpere klipp, og en lang, og selv om det var bortkasta å lage en kortversjon når den lange ble godtatt allikevel, så lærte jeg i hvert fall noen flere klippetriks, aldri så dumt at det ikke er godt for noe, herlighet prestasjonsangsten får meg til å skrive i det uendelige beklager.

Del 2 kommer når humøret er der og jeg har leiligheta for meg selv neste gang, det var faktisk ganske gøy å filme, det verste er når man ser seg selv på video og hører sin egen stemme etterpå, ææhh. Vanesak, sikkert.

Bottom line: KOS DERE! Og kom gjerne med tilbakemeldinger på hva dere syns, det her er nytt for meg, å være «seriøs» videoblogger, haahe. Og spør hvis dere har flere spørsmål, så svarer jeg i neste film! Og og og abonnere gjerne på kanalen, denne videoen ble lagt ut allerede i går, så de som følger meg på YouTube får se videoene lenge før de havner her. Du finner kanalen min ved å klikke deg inn hit.

Nå er det skole – hej så lenge! 

20 kommentarer

 1. Du er utrolig naturlig og flink til film – helt sant! <3

  1. supermarie

   Syns du? Haha, åh, takk! <3

 2. Ingrid E

  Dette likte jeg! Du er herlig, gleder meg til mer 🙂

 3. Dette var koselig! Liker filmene dine jeg, du er en behagelig person (hvis man kan si det slik). <3

  1. supermarie

   Å, tusen takk! Det hjelper på nervene, haha

 4. Camilla

  Åh, du er så flink! Jeg har en drøm om å være en vlogger selv, takk for inspirasjon <3

  1. supermarie

   Ææ, det er jeg som skal si takk! <3

 5. <3<3

 6. Kristina

  så innmari søt du er! jeg gleder meg til flere videoer, dette likte jeg 🙂

 7. Fint å se deg i levende live! På pcen min (som er skolepcen jeg fikk på media for 6 år siden.. FORRESTEN FIKK KOMMENTAR FRA DEG PÅ BLOGGEN MIN ETTER FØRSTE DAGEN DER, sykt koselig haha så takk) var lyden veldig lav, så måtte ha på max volum på både youtube og pcen, men det hjalp ikke så mye. Vet ikke om det var et problem for flere, haha. Håper det blir flere enn syv videoer på 1001 dager!

 8. Ida Kristine

  Åhh, så gøy! Du er jo så flink og fin!

  Og dialekta da, fikk litt hjemlengsel nå….

 9. Åh, du er fin på film, jo! Syns faktisk du minnet litt om Anniken Jørgensen (det er en fin ting synes nå jeg), samme roen og behageligheten i stemmen og på videoen generelt. Fortsett med det!

  Er forøvrig enig med Mari med tanke på lydnivå – jeg hadde på fullt på både maskin og youtube og da gikk det fint, men jeg tror jeg hadde slitt om det hadde vært andre lyder rundt meg samtidig. Det var dog det eneste minus jeg har å komme med, du er flink! 😀

  1. supermarie

   Å, tusen takk! Jeg digger Anniken på video selv, så det var hyggelig å høre! Lyden hørte jeg selv var litt lav, men jeg er usikker på hva jeg kan gjøre med det…? Skal prøve å finne ut av det – takk for fin tilbakemelding! <3

 10. Camilla

  Har alltid likt deg og bloggen, og nå liker jeg deg enda mer!:) Stemmen din er utrolig fin og behagelig å høre på:)

  1. supermarie

   ER DET SANT? Tusen takk! Nå ble jeg glad! Jeg syns stemmen min er sviktende og irriterende, haha, godt å høre at andre opplever den anderledes!

 11. Veldig søt og avslappet video, gleder meg til fler! 🙂 (Trodde du skulle ha bredere dialekt, jeg!)
  Skal du virkelig til Kazakhstan? Skal du noe spesielt der? Er så misunnelig haha.
  Har et spm angående Marokko: har reist en del før, men aldri alene. Hva tror du om Marokko som reisemål som aller første alenereise, virket det trygt? Prøver å manne meg opp her haha.
  Går forresten master på uio og skulle ønske jeg kunne ta media, war and journalism-faget, det virker så interessant! Hadde blitt veldig glad for ei lita bloggpost om det etterhvert! (a)

  1. supermarie

   Åh, takk! Glad du syns det, da blir det lettere å lage flere, haha. Nei, har aldri snakket så veldig bredt egentlig, og det lille jeg hadde har forsvunnet i Forsvaret og i Oslo, tror jeg. Ja, Kazakhstan! Det er bare på ferie. Håper å se mest mulig i løpet av de ukene jeg tenker å´være der!

   Jeg har aldri reist alene i Marokko, men jeg opplevde det som et veldig fint land med hyggelige mennesker. Så lenge du følger kleskoder og respekterer religionen deres, så skal nok det gå helt fint! Dra til Essauiora – det var MAGISK! Og der følte jeg meg enda tryggere enn noen andre steder.

   Det er superinteressant! Jeg kan skrive mer om det når jeg har fått hodet mitt rundt det, haha, det er så mye pensum og litt vanskelig å henge med, men jeg regner med at ting faller på plass etterhvert som forelesningene og seminarene går. Lykke til med master! Hva tar du master i, forresten?

 12. Så fin video! Og «flyet ditt» er forresten fortsatt operativt, er i førstegangstjenesten, og jobber på F-16 nå nemlig 🙂

 13. Så fin videoblogg, alltid så hyggelig å se folk i «levende live» 🙂 God helg, søta!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *