Mediagic #39

Tirsdag! Jeg har faktisk filmet video til dere i dag (skyt meg før jeg trykker publish), del 1 av spørsmålsrunden vi hadde i forrige århundre, og den kommer vel ut i løpet av uka, nå har jeg lagt ned så mye tid i den at å la vær å legge den ut er uakseptabelt. Men det blir i morgen eller torsdag, i dag er det tirsdag og her er ukens liste over fint fra Internettet:

Denne listen over nitten nydelige plasser å dra til i verden, jeg har vært på nøyaktig èn av dem

Denne artikkelen, om en kafè i Bergen som gir deg rabatt hvis du er blid og hyggelig – jeg elsker konseptet! Mer av det!

Denne Facebook-meldingen til NSB, åh historier som dette gir meg troa på menneskeheta igjen

Denne videoen som viser hvordan barn får fordommene inn med morsmelka, det gjør så innmari vondt å se. Dette er tanker de ikke blir født med, det betyr at vi gjør noe fryktelig, fryktelig galt underveis

Disse tipsene til kjøttfrie middager (som er en del av Day Zero-prosjektet mitt)

– Denne oversettelsen:

Skjermbilde 2015-04-23 kl. 21.05.58

4 kommentarer

  1. Åå, smilte av kaféen, solskinnshistorien med NSB og kjøttfrie middager 🙂

  2. Haha! Melder meg inn i klubben over å være seint ute med å svare på spørsmål. Hehe. Ser den nå 😉 😉 😉 😉 Syns du klarer deg bra jeg 😀

    1. Og forholdismen.. Æææh </3 </3

  3. Ingrid E

    Åh, NSB <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *