Social Media Days 2016

Hey! I dag har jeg vært på Social Media Days, en av de samlingene for SoMe-eliten i Norge som jeg alltid har sett på med stjerner i øynene, men aldri fått være med på, og så kommer Gjensidige og drar meg med ved første mulighet, og det var så gøy å endelig få være der! Vi var nominert til å vinne pris for Hold Fokus-kampanjen, og ble en av tre finalister – hurra! Jeg er så stolt!

12674458_928519617266598_966769874_n12674105_928519610599932_211088111_n

For fem år siden var jeg faktisk nominert til en pris der selv, i kategorien Årets sosiale medier-navn, på samme liste som Jens Stoltenberg og de som har herre- og kvinnedømme over sosiale medier i Norge i dag, som Hans-Petter Nygård Hansen og Cecilie Staude, og den gang forstod jeg ikke hvor big deal det faktisk var, jeg skjønte det ikke før jeg bladde meg tilbake og leste lista om igjen i år (Kampanje har dessverre slettet den, så jeg får ikke vist dere!), og oppdaget hvor himla store alle navnene rundt mitt faktisk er i bransjen i dag – og helt sikkert var på den tiden óg. Lille meg på en himmel full av stjerner!

I morgen er det dag to av Social Media Days, og jeg gleder meg til mer faglig påfyll, selv om jeg har noen egne tanker om bransjen óg, som jeg skal dele med dere i et eget innlegg. Det får bli senere – nå må jeg gjøre unna Internett-tingene mine før klokka bikker 21. I går brukte jeg de siste timene av dagen på å bake rundstykker og lese pensum, jeg anbefaler virkelig alle å logge av tidlig på kvelden, det gir så mye tilbake! Hjernen får hvile, du får et hav av tid og du får dobbelt så mange notifications å sjekke i morgen tidlig når du våkner igjen. Uthvilt.

Ps. SÅ kult at så mange av dere engasjerte dere i Day Zero-prosjektet! Det motiverer – smil

Hva har dere gjort i dag?

1 kommentar

  1. Jeg skulle gjerne logget ut tidlig på kvelden, men så er det bare senere på kvelden jeg føler at jeg har tid til å dille med alt som ikke er relatert til skole og slike viktige ting.

    Gratulerer til deg og jobben med finalistutmerkelsen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *