Mediagic #38

Jeg har ikke glemt det! Det er TIRSDAG og her er tirsdagsfint fra world wide web:

Denne kronikken, om at Sophie Elise er savnet i debatten, og bare så dèt er sagt: jeg er ihugga fan av SE, hun har bein i nesa og har fått til noe helt utrolig bare ut fra sitt eget pikerom hjemme hos mor og far i Harstad. Hun er RÅ, og jeg beundrer henne. Men jeg er ganske enig i kronikken, jeg savner også å se at hun fakker de ballene hun kaster opp i luften i det offentlige rom, at hun tar ordentlig til orde i stedet for å trekke seg tilbake når scenen egentlig er hennes, når hun har invitert og/eller provosert til en viktig debatt som alle andre slenger seg inn i – bare ikke hun selv

Denne Facebook-posten, om voldtekter og innvandring

DENNE appen som belønner studenter for å bruke telefonen mindre, yes yes yes yes! Og den er til og med norsk!

DETTE sengeteppet, jeg ønsker meg sånn, mamma! Tante! Anyone!

Denne bildeserien av moderne slaveri

Denne artikkelen om lykke, skrevet av en av professorene jeg hadde i exphil, faktisk, jeg likte han! Han var så flink til å forklare, og så innmari klok

Denne ytringen, om Norge for hvite nordmenn, og det gjør meg så forbanna trist og provosert at vårt lille land har raknet så fullstendig, og det bare på fem år. Har vi glemt det? For fem år siden, en grufull dag i juli, gikk vi i rosetog og hadde plass til alle i samfunnet vårt. ALLE. Nå? Hva faen er vi nå, Norge?

large-3

2 kommentarer

  1. Solfrid

    TEDtalken om moderne slaveri var sterk. Fy faen, at det er slik. Kva skal ein gjere? …
    Likte óg artikkelen om lykke, verkeleg noko å tenkje over.
    Likte óg godt den ytringa. Kvifor har det blitt slik?

  2. Her var det mye viktig! Elsker hvordan du belyser flykningene. Jeg blir redd av å se hvordan landet vårt har gått fra et relativt åpent land, til et lukket, høyreekstremt avlukke uten plass til annet enn hvite skandinavere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *