Disse bør du følge på Snapchat

Mandag og FEBRUAR og jeg er endelig (?) i gang med Day Zero-prosjektet mitt, jeg har allerede unngått heisen i hele dag (åtte etasjer i Gjensidige-bygget, har heldigvis ikke måttet gå lenger opp enn til femte i dag, hehe) og spist matpakke på jobb, og denne gangen har jeg faktisk printet ut hele listen også, sånn at jeg ikke kan unngå å se den hver morgen, den skal rett opp på skapet! Det er så gøy å se at flere av dere henger dere på, takk for at dere blir med – det motiverer å vite at jeg ikke er alene om å presse seg selv ut i alle retninger for 1001 dager! Jeg har fått noen snaps fra flere av dere, og apropos det – her er mine favoritter som jeg tenkte å tipse dere om:

@michael_ny – jeg ler meg ihjel. Det er stebroren til venninna mi, og jeg aner ikke om han syns det er greit at jeg sender dere på han, men han er så bra på Snapchat at han får skylde seg sjæl!

@a9unicorn – Annijor/Anniken Jørgensen/hun nydelige bloggeren med de dype tankene.

@gjensidigenorge – fordi det er jeg som lager MyStoriesene deres, HEHE. Og så har vi faktisk mange gode råd og informasjon fortalt på en kul måte, hvis det er lov å si om sine egne fortellinger

@anegylls – Ane er så herlig! Gledesspreder på 10 sekunder av gangen.

@Superpapsenblog – Ole Morten er en av bloggerne jeg har møtt gjennom United Influencers, som jeg har skikkelig sansen for. Han er morsom!

@heddablogg– Heddzzz, som jeg har forfulgt i alle år, og hun er like fin og morsom som hun alltid har vært, også på Snapchat. Verdt å følge!

@tingjegliker – Anette Marie må sies å være dronningen av Snapchat! Hun deler masse fra hverdagen sin, tanker og tips og deler ut rabattkoder i ny og ne. En av følgerne hennes sier at å våkne uten en MyStory fra Anette Marie er som å våkne uten God Morgen Norge på TV, og jeg skjønner egentlig hva hun mener.

Snapchat


ph_Snapper fra egen konto, de tre øverste er fra Gjensidige sin – made by me

Har du noen tips til gode snappere? Hva heter eventuelt DU på Snapchat?

Ps. Jeg heter fremdeles @superbrud, hvis du enda ikke følger meg! Du kan TRYKKE HER for å gjøre dèt

Ps 2. Det er faktisk en ny funksjon på Snapchat, at du kan dele lenken til brukernavnet ditt. På den måten kan følgerne dine bare trykke på lenken og få deg direkte opp i Snapchat-appen, i stedet for å måtte fysisk skrive inn brukernavnet ditt. Så enkelt og genialt! Har du lyst til å finne din egen lenke, slik at du får delt den på Facebook, Twitter, etc? Slik gjør du: Gå på Legg til venner > Del brukernavn > velg hvilken kanal du vil dele brukernavnet ditt i. 

8 kommentarer

 1. Pappahjerte og umulius82 er for min del et «must» å følge 🙂 geeohsnap har en fantastisk fantasi og er super flink til å tegne og Ed Westwick(edwestwick), britisk og kjekk, Bedre kan det nesten ikke bli 😛

  Ha en finfin mandag 🙂

 2. D I G G E R mystorysene til gjensidige, Marie! Du er rå. Rett og slett.

  1. supermarie

   Tusen takk, så hyggelig! <3

 3. Herregud!!! Du er altfor snill!!! Jeg som trodde det bare var slitne mødre som fulgte mine små glimt fra «festen» det er å være tobarnsfar! Smask til deg!!! (Men ikke si det til kona :p Neida slengkyss er helt innafor når en har to barn og ti år sammen :D)

  PS: Snapnavnet er @Superpapsenblog. En eller annen dimling, litt kjappere på sosiale medier enn meg, stakk av med @Superpapsen…

  1. supermarie

   Ånei, fader, stemmer det! Skal rette opp! Snill og snill, du får skylde deg sjæl for å være underholdende og kul! Hehe 😀 SCHØSS! (Type sleng)

 4. ÅÅH, du er god!! <3

  1. supermarie

   <3 du fortjener det!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *