Mediagic #37

Mens jeg sitter og forbereder meg til morgendagens presentasjon om medienes rolle under Vietnamkrigen (på jævla engelsk), kan dere nyte kvelden med noe litt hyggeligere, eller like uhyggelig, for den dokumentaren i bunnen av lista handler faktisk akkurat om det jeg skal presentere, verden var ikke særlig pen på den tiden heller, fy faen. Det var den virkelig ikke.

Uhygge eller hygge, her er tirsdagens liste med litt av hvert:

Denne videoen som får meg til å ville gi det neste mennesket jeg ser en bamseklem, åh

Denne reiseopplevelsen, trykk deg inn på Norway! Jeg blir så stolt!

Dette søknadsskjemaet, om å jobbe som frivillig på Vinjerock! Det kan hende jeg skal dit i år og jeg klarer nesten ikke sitte stille bare ved tanken, Jotunheimen, friluft, musikk, alt på et sted!

Denne artikkelen, om de som bor på jordas kaldeste sted – Sibir

Denne kronikken av Per Fugelli, om «verdisjekk» av muslimer

Denne dokumentaren – om den kalde krigen: hat, kjærlighet og propaganda. Jeg har om propaganda og medienes rolle i krig dette semesteret, og den dokumentaren her ble som sendt fra himmelen via fin fyr!

Skjermbilde 2016-01-26 kl. 16.58.55

kilde: NRK.no. Skjermdump fra dokumentaren (22:39 inn i klippet)

2 kommentarer

  1. Johanne

    Åh, så sykt stilig den jordklode-greia var! Reiselysten bobler jo! Synd de ikke hadde flere steder, men som sunnmøring ble jeg litt ekstra stolt over filmen fra Norge da 😉 Filmen fra Australia var også veldig kul! Keep up the good work! 🙂

  2. Var frivillig på Vinjerock i 2014 og det anbefales virkelig! Vært på en del festivaler, Vinjerock er den desidert fineste!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *