KLM giveaway

Sponset premie

12596400_923310131120880_513226929_n

God morgen! Se hva jeg har fått meg! Jeg ser for meg at jeg sprader rundt med den her på alle KLM-reisene mine (jeg er ambassadør for KLM), crewet må jo tro jeg er fanatisk opptatt av flyselskapet. Jeg er jo nesten det, så mye av verden som de har vist meg frem til nå. Åh. Synes uansett at veska var råkul, og jeg fikk lov til å få to sånn at jeg kunne gi bort en til en av dere óg!

Hvis du kunne tenke deg veska (den er ordentlig stor og god!), legg igjen en kommentar med e-post og fortell meg noe fint om det å fly! Trykk gjerne på LIKER-knappen også. Smil!

17 kommentarer

 1. Det beste med å fly er at proppene i ørene forsvinner og at hørselen er normal igjen! Det å se landskapet forsvinne under seg og prøve å gjette hvilket land man er over, samt bare glede seg til du sakte, men sikkert når destinasjonen.

 2. Det fineste med å fly er når man kommer over skydekket og det eneste du ser er skyer og sol, så langt øyet kan se! Som om det finnest et hemmelig paradis du aldri får se fra bakken 🙂

 3. Noe av det fineste med å fly er den boblende spenningen du kjenner i magen og den vakre utsikten ut vinduet, enten det er skyer, landskap, eller bygninger 🙂

 4. Det som er aller finest med å fly er å kjenne på eventyrlysten! Det kiler i maven og man er på vei til en ny plass å utforske. Fy flate nei det er gøy å reise!

 5. Maria B.

  Jeg har alltid elsket å fly, faktisk så mye at jeg ble flyvertinne for en periode i begynnelsen av 20-årene. Nå er det familieliv og en helt annen hverdag, men hver gang jeg får lov til å være i en flymaskin igjen kjenner jeg blodet bruse. Lydene, stemningen, og følelsen av å sveve over skyene er bare fantastisk. <3

 6. Det beste med å fly, er å være sammen med de menneskene du ikke kjenner og aldri vil se igjen i den avgrensede tidsperioden, og man blir et lite kollektiv. Og bare se på dem rundt seg, se hvilken bok sidemannen har valgt ut for akkurat den reisen, følge med på hvor langt de har kommet i den, hvor slitt den er, og hvor mange eselører den har. Se at personen foran deg hører på et album du elsker og du egentlig vil si det, men ikke vil virke som en stalkerfreak, lurer på hvor kåpen til hun som gikk forbi deg er fra, men ikke tørre å spørre, og den teite applausen på slutten av flyturen som alle er med på av kollektive grunner, men som ingen egentlig liker. Hver flytur er sin egen lille greie, og det er så fint!

 7. Det fine med å fly er at man har så mange fler valg enn man tror. Skal jeg være sosial? Sove? Spise? Se en film? Hva slags person er den ved siden av meg? Man vet liksom aldri helt.
  Forøvrig har jeg for lenge siden rundet 100 flyturer (ekstremt mye mellom Oslo-Bergen, but still).

 8. Beste med og fly er friheten til å kunne reise til ett annet land og oppleve noe nytt

 9. Camilla Albertine

  Det som er så fint med å fly er å sove på flyet. Du er et sted, lukker øynene, og når du åpner dem igjen er du på et helt nytt sted! Og når man flyr om natta, så er man på en måte med på alle samtalene om det er et stjerneskudd, et romskip eller fly som lyser der oppe. Det er fint.

 10. Det BESTE med å fly, er at jeg blir så innmari trøtt, og sovner oftest før flyet har lettet, og jeg sover SÅ tungt, at noen ganger må jeg vekkes når vi skal lande. Jeg sover aldri så godt som kilometervis over havet. Og det er magisk det – å ta en powernap i et land, og våkne i et annet ^^

 11. Charlotte

  Da jeg var liten var hver flyreise et stort eventyr, om det så bare var snakk om en 20-minutters widerøe-tur over vestfjorden på besøk til bestemor. Jeg gledet meg i ukesvis og planla handbagasjen min ned til minste detalj (full av leker jeg aldri rakk å leke med på de der 20 minuttene, hehe) Siden flyreiser var forbeholdt ferier, ble det å fly forbundet med noe veldig positivt; frihet og eventyr! Nå som jeg (nesten) er voksen kjenner jeg enda på den positive forventningen hver gang jeg skal fly, og jeg planlegger fortsatt hva jeg skal ha i handbagasjen i detalj, mest fordi jeg liker tanken på at jeg snart skal avgårde, up and away!

 12. Kjersti

  Kul veske!
  Det likaste med å flyge, tykker eg er den utruleg gode kjensla eg får når flyet endeleg landar og får fast grunn under hjula. Eg har nemleg eit (større) snev av fly-skrekk etter eit ekkelt møte med småfly og turbulens 😛 Men å ha sete ved vindauget og draume seg bort i den fantastiske utsikta frå «der oppe» er på ingen måte feil det hellan 🙂

 13. Det fineste med å fly er å vite at du er på vei et sted! Enten det er på eventyr i et land du aldri før har besøkt, eller om det er på vei hjemover til familie og venner. Sommerfuglene i magen svikter meg aldri, og dukker alltid opp.

 14. Det er mye fint med å fly. Det fineste er det faktum at du reiser, kanskje til et spennende sted, kanskje hjem etter en fin tur med mye opplevelser.

  Selve flyturen er jo fin på sin måte, man får kanskje en flott soloppgang eller solnedgang, er man riktig heldig ser man aurora borealis. Man kan oppleve turbulens, som for noen er et mareritt… Personlig er det en fin bonus, minner om tivoli og gjør turen litt mer spennende.

  Mange forskjellige folk satt inn i en boks i alt fra en halvtime til flere timer, muligheten for å observere og kanskje lære å kjenne.

  Jeg er generelt glad i å reise, kunne sikkert skrevet mer, men nå avslutter jeg. Livet er herlig, smil og enjoy!

 15. Det fineste med å fly er å kunne legge seg over tre seter på et ganske så tomt tolvtimers emirates-fly. God service, fine filmer, så mange pledd og puter man vil ha, slik at man ligger der som en liten prinsesse på tur til ett nytt eventyr. Inne i hodet magen flyr sommerfuglene rundt og man er så spent på hva som vil komme til å skje. Også er det så godt å ha den lille tannkosten man lander og smøre inn henda sine med håndkrem inne på toalettet. Flyet blir nærmest som et lite hjem for meg noen ganger. Et hjem hvor jeg virkelig får tid til meg selv. Det er faktisk skikkelig deilig å fly, langt.

 16. Jeg synes det fineste med å fly er følelsen av at tiden opphører for et øyeblikk og alt man kan gjøre er å være, og, (hvis man er heldig) sitte å se ut på skyene og verden som fortsetter langt der nede.

 17. Kristin

  Har du lest nattog til Lisboa? Hovedpersonen i den boka liker ikke å fly, for han syns det er noe unaturlig med å komme fort fort frem til et sted. Jeg elsker det. Sette seg i et flysete, lukke øynene og – vips – så ser du palmer, i stedetfor grantrær. Blått hav istedet for frosne veier. Kameler i steder for nabokatta. Magisk ♡

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *