Winter in Oslove

collageski

Januar er allerede i ferd med å renne ut mellom fingrene våre, er dere klar over det? Stopp verden, jeg vil av!

I går overgikk jeg meg selv fullstendig, jeg ble plutselig det mennesket jeg alltid har sett for meg at jeg har lyst til å være, men som jeg aldri får meg til å være. Jeg startet med å bake rundstykker (!), som faktisk ble vellykket og gode (!!) til frokost, og så dro samboeren og jeg ut på skitur rundt Sognsvannet, vi fikk ski til jul begge to og i går fikk vi endelig testet dem, og det var så deilig og frisk luft og god, gammeldags vinter, og jeg skjønner ikke at jeg ikke har gjort det her før, jeg klager over hvor lite jeg trives her inne i dypeste hovedstaden, men når jeg først får fingeren ut av brunbjørnhiet og faktisk gjør noe UT av tilværelsen min her, så viser det seg faktisk å være litt ok. LITT OK. Ikke «jeg skal bo her for alltid»-OK, men litt. Nok til at jeg kan overleve siste rest av studiene mine ved universitetet.

Den siste uken av første kapittel i 2016 skal jeg bruke på skole og jobb. På onsdag allerede, skal jeg ha den presentasjonen på engelsk som jeg gruer meg så fælt til, men jeg er glad vi valgte å skrive oss opp som førsteelever ut. Godt å bli ferdig med det, tenker jeg, så kan skuldrene senkes for resten av semesteret. Jeg er forresten godt i gang med å lage Day Zero v. 2, sliter skikkelig med å komme på alle målene, men heldigvis har jeg en uke til på meg. 1. februar starter jeg opp, og jeg både gleder og gruer meg for noen av målene jeg har satt er tidvis umenneskelige. For eksempel hvis jeg drar på et hotell og skal bo i syttende etasje. Haha. Hvorfor får dere se om en uke!

Hva skal dere denne uka? Og skal noen av dere begynne på et nytt Day Zero-prosjekt, eller er dere kanskje i gang allerede?

6 kommentarer

 1. Skulle ønske det snødde slikt det året jeg bodde i Oslo! Oslo ER fint når man bare kommer seg ut av bula litt og ser seg rundt! 😀
  Lykke til med skole dette semesteret, er sikker på at engelskpresentasjonen går bra 🙂 Gleder meg til å se ditt neste Day Zero-prosjekt! Jeg må ruste opp mitt og se hvor mange mål jeg har failet, ehehe.

 2. Solfrid

  Lykke til med engelspresentasjonen, går nok superbra 😀
  Det er så fint med all snøen! Noko dritt at det blir varmegrader og sikker slaps igjen no. Då blir ikkje Oslo særleg fin lenger.. Eg kunne likt Oslo trur eg, om det ikkje var så mange folk, haha! Gler meg til å flytte til sumaren (det er planen i alle fall)!
  Skal prøve å setje opp ei liste eg óg, gler meg til å sjå din!

  Denne veka utsatte eg ein dag. Oslo i morgon i staden for i dag, kanskje jobbintervju ein dag denne veka, og så er det TapOslo (steppdans-festival) til helga, gler meg!!

  1. supermarie

   ÅH JEG VET! Alle folkene! Jeg blir gal, haha. Og så enig – slaps og varmegrader gjør Oslo så stygg igjen 🙁 Flytter nok selv så snart jeg er ferdig med studiene!

   Så gøy! Listen kommer på søndag! 😀

 3. Skulle ventet med listen min så jeg kunne blitt inspirert av din jeg da Hehe.. Neida jeg har laget ferdig min allerede godt inspirert av din første day zero liste. Men gleder meg veldig til å lese den nye listen din! Har ikke helt bloggegnisten enda men har hvertfall fått laget liste 🙂

 4. Ser ut som du har hatt den drømmedagen – vel fortjent 🙂 Lurer på å slenge meg på Day Zero jeg og, kan være gøy å sette seg noen mål for fremtiden 🙂

 5. Nå som du har stått på ski må du jo dra og ake i Korketrekkeren en dag også! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *