Makeup tutorial

Herlighet. Jeg må begynne å videoblogge igjen så jeg slipper å reposte videoer som dette bare for å lette på videosamvittigheta her på bloggen. Denne er fra 2012. Og lattis. (Ordet lattis er også fra 2012)

Ps. Jeg har ikke fortrengt spørsmålsrunden. Planen er fremdeles å prøve å svare på video, jeg må bare finne indre styrke og et sted hvor jeg er helt alene når jeg spiller inn, så jeg ikke omkommer av klein.

1 kommentar

  1. Marianne

    Jeg er sikker på at du finner den indre styrken og hopper ut av komfortsona di, you can do it! Selv har jeg som mål å gjøre litt flere ting som ikke innebærer komfortsone, rent psykisk (Skal blant annet ut på min første kaffe»date».. Herlighet som jeg gruer meg, men jeg skal utfordre meg selv og gjøre det).
    Uansett så heier jeg på deg, Marie!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *