Vloggers and bloggers

2016 skal bli et år jeg blir flinkere på video. Både på Snapchat og på bloggen, jeg MISUNNER ærlig talt de som videoblogger og filmer og klarer å sitte der og være naturlig og seg selv og uklein og fin, når jeg prøver på det samme? Jeg blir helt stressa, og vinner verdensmesterskapet i klein og jeg orker ikke engang å prøve. Jeg liker meg best bak kameraet. Med årene har – jeg vet ikke om dere har lagt merke til det, men – med årene har selv stillbildene på blogg og Instagram blitt mer og mer bakfra, fra siden, fra vinkler hvor man nesten ikke ser hvem jeg er, jeg har rett og slett blitt litt anonym og falt litt inn i meg selv på Internettet, i hvert fall bildemessig, men jeg har lyst til å gjøre noe med det, utfordre meg selv, UT av komfortsona og inn på bildene igjen, inn i linsa mens kameraet filmer. Det skal jeg sette som mål på Day Zero-prosjekt nummer to óg, for ja – det blir en del to! Jeg er i full gang med å fylle den opp med mål.

Her er noen bloggere jeg følger på Youtube og syns er god på video. Hvis dere vil følge MEG kan dere søke opp Supermarie.net, eller så TROR jeg dere skal finne meg på DENNE lenken, tror det. Si fra hvis den ikke fungerer. Jeg lover at jeg skal bli flinkere til å legge ut videoer til dere. Inspirert av disse:

Lene Orvik:
Bloggen hennes har jeg aldri lest, jeg har hoppet innom et par ganger etter at vi ble en del av United Influencers begge to, men jeg følger henne på Snapchat og der virker hun så himla skjønn, og etter å ha sett denne videoen også – jeg smelter helt. Så nydelig og så søt og hun snakker dessuten favorittdialekten min i hele vide verden:

Annijor:
Jeg digger Anniken, både på blogg og på video. Kloke, kloke Anniken, den unge jenta med det gamle sinnet og det altfor store hjertet. Verden trenger jenter som henne.

Ariel:
Hun er tilbake! Og så modig å dele noe så vondt på en så fin måte.

Jenna Marbles:
The one and only.

Stine Friis:
Jeg føler jeg kan relatere meg til hun her, og hun tørr og da skal jeg tørre òg. Takk for inspirasjon, Stine!

Hvem følger du på YouTube?

7 kommentarer

 1. ÆÆH! Tusen takk for shoutout, Marie! Det betyr så himla mye for meg 😀 Dette kommer til å gå så BRA og gleder til å se deg på video! 😀

 2. Solfrid

  Moro med video óg! Og bra å utfordre seg sjølv, eg gler meg til det 😀
  Følgjer sjølvsagt Jenna, haha! (Elskar Trump-videoen!) Elles følgjer eg FunForLouis (reisefyr, heilt utruleg bra kvalitet på videoane!), Sophie&Joakim, Krisin og Dennis, grav3yardgirl (amerikansk, utruleg kul jente/dame (ho er eldre ein trur, haha)), Caspar og ThatcherJoe (dei er morosame!)
  Nokre til, altfor mange, men moro da, høh.

  Og spent på nytt Day Zero-prosjekt! (Var det ei nettside ein kunne bruke til å lage eigen liste?)

  1. supermarie

   Åå, Sophie&Joachim følger jeg også, glemte å ta dem med! Takk for tips på de andre <3 Jo, nettsiden til Day Zero er her: https://dayzeroproject.com Bli med, bli med! 😀

 3. Tror du gjør deg veldig bra på video!

 4. Tore Leserbein

  For mange år siden da jeg spilte i korps fikk jeg følgende utfordring av dirigenten. Du skal synge under nyttårskonserten. Jeg kan ikke synge. Det hadde hendt jeg sent på kvelden i lystig lag prøvde. Men aldri på ordentlig. Jeg sa selvsagt ja. Tre forestillinger en sang. MAsse nerver det gikk bra. Alltid utfordre deg 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=eIgrnajE2d4

 5. Elise H

  du burde følge med på superwoman, superkul kanadisk jente, men hysketisk morsome videoer 🙂

 6. Ååh, hvem er det jeg IKKE følger på YouTube?
  Favorittvloggeren min må være Bubz (bubzvlogs). Vloggene hennes er så morsomme og dønn ærlige også har hun den søteste lille kineserbabyen.
  Har lenge hatt lyst til å lage videoer selv men synes det er så KLEINT å sitte foran kamera! I tillegg til kroppspress og alt det… neeeei, får nok bli nyttårsforsettet mitt til 2017!
  Men gleder meg til å se at du svarer på spørsmålsrunden på video 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *