A song to my mom and dad

Jeg trodde aldri jeg skulle reposte den her, for er det noe jeg helst vil unngå er det da virkelig det å høre min egen stemme. Men da jeg fant denne videoen igjen kom alt tilbake til meg, og jeg husker hvor nervøs jeg var, hvor mye jeg gledet meg til å overraske dem med en sang på 110-årsdagen de feiret sammen, og hvor mye jeg gruet meg til å fremføre den, og jeg er ingen sangerinne, jeg er ikke det, men jeg skal klappe den da 21 år gamle skuldra mi allikevel. Du turte, Marie. Du turte faktisk å synge foran x antall mennesker, uten at noen fikk varige mén i øregangene. Og det er verdt en repost.

Nå er jeg på vei tilbake til hovedstaden etter en og en kvart grønn dag! I år ble jeg ikke engang invitert på Vixen Blog Awards-prisutdelingen, men etterfesten får jeg i hvert fall komme på. Det er ikke verst bare dét, si! Følg meg på Snapchat på superbrud, jeg har en foreløpig pause fra «logg av kl 21»-konseptet mitt, men neste gang jeg innfører det – da skal det vare LENGE… Gruer meg allerede, haha, men jeg er innsilt på å klare det. So long! Og GOD fredag!

4 kommentarer

  1. Æh! Syns du klarer deg bra på synginga jeg! 😀 God helg, Marie. Og trøst deg med at vi er et hav av folk med 48 følgere på Bloglovin’ som heller ikke er invitert 😀 😀 Gleder meg til å følge snaps fra etterfesten 😉 Om du møter CBE ønsker jeg meg autograf. Haha! Neida. (Jo. helt seriøst)
    Stemmer forøvrig for å møtes til en kaffekopp før januar er over 😀

  2. Ingrid E

    Så innmari fint gjort at deg! Ble skikkelig rørt jeg <3

  3. Åå, så god du er, Marie! Gullhjerte <3

  4. Så utrolig fint! Syns du var flink jeg, og porps for at du turte. kan tenke meg de ble rørte og glade <3
    Håper du koste deg masse på etterfesten, skulle gjerne vært der selv, men er fortsatt jetlaged etter forrige tur haha :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *