Questionmark

34erfv

God kveld! Dere. Jeg tenkte det var på tide med en SPØRSMÅLSRUNDE, kan ikke huske sist jeg hadde en. Spør meg om hva som helst! Om reiser, jobb, blogg, studier, Dr Phil, livet. Vet du ikke hva du kan spørre meg om, kan du eventuelt spørre mamma, eller han fine, jeg lover å viderebringe spørsmålene og gi dere svar.

Og hvis du trenger litt inspirasjon og en kickstart:

Er det sant at…..
Hvor mange….
Hva ville du gjort hvis….

Og vet dere hva? Det kan hende jeg svarer på video. Kan hende. Spørs om jeg klarer å presse meg selv så langt ut av komfortsona eller ikke.

Klar, ferdig, gå

17 kommentarer

 1. Så stress å skrive kommentar på mobilen.
  Hvordan fikser du studenttilværelsen + jobb + reiser? Beundrer hvordan du får balansert alt, men skippertak må også til, fint at du fremstiller det også på bloggen. Hvilket reisemål ville du anbefalt til en weekendtur med mamma?
  Hvordan har du det for tiden?
  Jobben din er veldig knyttet opp mot studiene dine, gjør dette en stor forskjell ift det å være student?
  Er du aktivt med i studentsamfunnet eller får du ikke tid til dette pga reising og jobb?

 2. Er du lykkelig!? Du vekker så livsvalg og lykkelig! Heldige deg! Hvordan klarer du å nyte livet så mye? Sykt forbilde!

 3. Å nå må jeg legge vekk mobilen å sove .. Skulle jo sto virker så livsglad!
  Natta!

 4. Hvilke fag skal du ha dette semesteret, og hva tenker du om dem? Gleder du deg?

 5. Hvor mange land har du vært i nå? Og hvilke står høyest på lista for 2016? 🙂 Cuba, hint hint.. 😉

 6. Hva er det viktigste du har lært det siste året?

 7. Hva er dine 3 drømmereisemål akkurat nå?

 8. Howdy. Spennende å følge med på din ferd rundtomforbi denna planeten. Det jeg lurte på er…det jagerflyet du «malte», vet du om det er i drift enda? Blei superkult det, så det på flyoppvisninga på kjevik… Mvh Ingvald

 9. – Har du en/flere ting som ikke er så vanlig å se på pakkelister, men som du ikke kan reise uten?
  – Hvis du skulle levd resten av livet ditt i et annet land enn Norge, hvilket ville du valgt? Og hvorfor?
  – De topp tre beste bøkene du har lest?
  – Hvis du kunne hatt en dag med enten Channing Tatum eller en BMW X6, hvem/hva ville du valgt?

 10. For en stund siden så postet du ett innlegg for du anbefalte en nettside om hvordan man skal oppføre seg osv i andre land! Type sosiale koder, hva du får for så og så mye penger osv… jeg har prøvd å lett igjennom bloggen din, men finner det ikke! Husker du hva hjemmesiden het, og kan du dele den på nytt? 😀

  også lurte jeg på hva du tenker om å reise til Asia om dagen (malaysia, indonesia, osv) nå som det er så mye terror? Jeg planlegger selv en tur ditt i sommer, men er redd for at jeg tar en dårlig beslutning. Vet du hva man gjør hvis det oppstår terror der man er på ferie?

 11. – Opplever du reisefeber? Jeg elsker å besøke nye land og steder og stortrives når jeg er på reise, men før jeg drar tenker jeg alt for mye på ting som kan gå galt og skremmer meg selv. Har du noen tips for å roe reisenervene?
  – Det virker som du har et veldig godt forhold til foreldrene dine. Har du alltid hatt det, eller gikk du gjennom den vanlige «jeg-hater-foreldrene-mine»-perioden i tenårene?
  – Hva jobber fin fyr med, og hvor gammel er han? Tenker dere å flytte sammen i nærmeste framtid?

 12. Johanne

  Hvem reiste du med til Zanzibar?
  Hvordan fikk du jobben som ambassadør for KLM? Syyykeste drømmejobben!!

 13. Solveig Gavin

  Kordan klare du å være dæ sjøl, fullt & helt?

  Æ skulle så ønske at æ kunne ta turen inn i hodet ditt (OK, det hørtes merkelig ut…) bare for å se & vite kordan du tenke, kordan du oppfatte, kordan du føle. Du tar det så med knusanes ro, «en får værra som en er» føle æ og det e veldig fint. Æ elske det med dæ. Det indre, det ytre, sosiale sammenhenga – en må få være sæ sjøl. Men kordan KLARE du det?

  For min del e æ svært opptatt av ka andre tenke, ka andre trur, ka andre syns. Æ sku ønske at æ kunne gi faen, men det går ikke. Æ e veldig opptatt av det og det begrense mæ veldig. Livredd for ka andre tenke og trur. Æ svømme i gode ord og kjærlighet, men får æ èn eneste stygg kommentar på kordan æ gjør ting, kordan æ ser ut eller noe sånt, da knekk det mæ. Da går æ å kverne på det, dag etter dag. Revurdere alt. Det e jo helt sprøtt egentlig, men sånn e det i mitt hode. (Kommer selvsagt an på kordan det blir lagt frem, e det konstruktiv kritikk så tar æ det imot med åpne arma, men æ tenke på direkte stygge & ondskapsfulle kommentara)

  Så magiske du, fortell oppskrifta. Fortell kordan du klare å være dæ sjøl, godtar at andre e perfekt uperfekt, kordan du tolke negativitet og dårlige perioda.

  (Åh himmel. IGJEN skriv æ ei hel bok………… Haha!)

 14. Kristin

  Hva synes du om hvordan vi jenter pynter på oss selv? Hvorfor er sminke greit men ikke silikon? Skjønner at det er et permanent inngrep, men prinsippet er jo det samme? – se bedre ut/føle seg bedre

 15. Camilla

  Hvordan ser livet ditt ut om ti år?
  Er det noe sted du ikke kunne tenkt deg å dra?
  Hvilke tre personer inspirerer deg og hvorfor?

 16. Kan hende jeg har gått glipp av denne informasjonen, men hvem er det du pleier å reise med når du skriver «vi»? Alltid lurt på om du har reisefølge eller om du blir kjent med folk underveis, eller kanskje litt av hvert 🙂

  har du studert noe før du begynte å studere medievitenskap?

  Du inspirerer, visste du det?

 17. Kristin

  Hvordan kan du skrape et helt land av på kartet ditt om du bare har vært et eller noen få steder i det landet?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *